Global Market

Globalmarket.bg
Основан през:
2018
Адрес:
1700 София, Чавдар Мутафов 22, вх. Д, ап.5.4.2 (Не е пункт за доставка)
Тел.:
+359878722292
За фирмата
Global Market е Български онлайн магазин специализиран в търговията с професионални инструменти, хоби инструменти, консумативи и машини за дома и градината. Благодарение на своя дългогодишен опит (над 10 години), Global Market е част от ефективния бизнес в страната и прилага високи стандарти в търговската дейност. Основните цели, които компанията стриктно изпълнява и предоставя на своите клиенти са бързо и лесно онлайн пазаруване, професионални консултации, коректност и продуктова гама от висок клас на преференциални цени.
Партньорски взаимоотношения
Global Market има изградени трайни партньорски взаимоотношения с редица български и чуждестранни предприятия. И до днес професионализмът и коректността превръщат бранда в доказан и утвърден партньор на малки, средни и големи фирми.
Правилните решения
Global Market предоставя на своите клиенти огромно разнообразие от инструменти и машини, предназначени за всякакви ремонти и строително-ремонтни дейности. Продуктите са съобразени с най-новите технологични постижения, притежават гарантирана надеждност и качество. Те са произведени от световноизвестни брандове от цял свят - PREMIUM HD, PREMIUM, DECOREX, CETA FORM, RTR MAX, AKFIX, ANURA, ORIENT TOOLS, KLAUS, SOLLEO, GOKKU, BONDIT и редица др.
В Global Market ще откриете електрически - ударопробивни, шлайфащи, шлифовъчни, дървообработващи, акумулаторни, зидарски и бензинови машини и др. Асортиментът на компанията е допълнен от ръчни инструменти и консумативи -пистолети за пяна, ленти за изолация, предпазни мрежи, покривни мрежи, найлони и лични предпазни средства за всеки дом, градина, строеж, производство и медицина.
Специално за любителите на градинарството Global Market предлага всичко необходимо за създаване на ненадмината красота в двора - различни видове пръскачки и пулверизатори, свързващи елементи, лозарски и овощарски ножици, градински мини гребла, кирки, лопати, мотики и др.
Цени по-ниски от качеството
Търсите качествени продукти с гарантиран произход, които да отговарят на вашите нужди, изисквания и същевременно да са на достъпни цени. Спрете да търсите! Качеството на всички продукти, които брандът предлага е гарантирано от производителите. Ниските цени са гарантирани от Global Market. При нас винаги ще откриете цени по-ниски от качеството. Доверете се на дългогодишния опит и заложете на утвърдения професионализъм. Всичко, което ви е необходимо е на едно място. Пазарувайте онлайн - бързо лесно и удобно.

Телефон за контакт: 0888013010
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Global Market!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение