Gsmelite

Gsmelite
Име на фирмата
Gsmelite
Основан през:
2011
Имейл:
Skype:
Тел.:
0887962961
3.5
38
0
2
0
17
За фирмата
Работно Време
от Понеделник до Петък, от 10:00 до 19:30
Събота, от 11:00 до 15:00.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Gsmelite!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
66.7 %
0.0 %
3.5 %
0.0 %
29.8 %
Всички коментари

Доволен съм и от обслужването, и от цената. Благодаря!

 

Днес 06. 10. 2018г (Събота). поръчах уж от сайта им телефон , не получих нищо на мейла за потвърждение , звъннах им 15: 10ч. и уж работят в събота до 16ч. но никой не вдига на този телефон!

 

нямаше го в наличност въпреки, че е обявен на сайта.

 

Gsmelite (преди 4 седмици)

Нямаше в наличност цвета,който търсихте.Останалите 2 цвята ги имаше в наличност.

Поръчах в петък, обадиха ми се чак след 3 дни - в понеделник на обяд. Сигурно имат работно време като в държавно предприятие. Ако трябваше да чакам и доставка още 2-3 дни, не благодаря. Поръчах от друго място и мисля, че постъпих правилно.

 

Gsmelite (преди 4 седмици)

Нормално е да звъннем в понеделник след като сте си направили поръчката в петък вечерта,все пак ние почиваме като нормалните хора през уикенда за да можем да сме на 100% отдадени на Клиента през работната седмица.И как разбрахте,че ще се налага чакате 2-3 дни за доставка и ,че е била правилна постъпката ви?

Непрофесионално, продадоха ми телефон(900лв) + стъклен протектор(15лв) и опит да ми продадат и калъф при положение, че телефона си пристига с фабричен протектор и калъф в кутията. За доставка София Пловдив платих 19лв защото продавачът е маркирал доставката + комисионните по Наложения платеж да бъдат на моя сметка. Отвратително!
И вместо евтини, телефона ми излезе по-скъп от повечето д

 

Gsmelite (преди 4 седмици)

Когато наш служител се свърза с вас за потвърждаване на поръчката,вие пожелахте да предложим калъф и протектор за модела,ние не сме ви предлагали да купувате нищо допълнително.По отношение на доставката,ясно и точно е записано в сайта,че доставката е за сметка на клиента.Отвратително!

Изключително съм доволен, много любезни и отзивчиви. Помолих за експресна доставка на телефон и те реагираха веднага. Горещо ги препоръчвам.

 

Непрофесионалност, некоректност! Никога повече.

 

Gsmelite (преди 4 месеца)

Много жалък опит за дискредитиране на сайта.Такъв номер на поръ

Добър магазин, своевременно се свързаха с мен, бърза доставка - коректни.

 

Лесно, бързо, удобно. Поръчваш, на следващия ден, поръчаното е при теб ! Благодаря !

 

Абсолютна непрофесионалност, некоректност! Защо неналични артикули стоят все още активни в сайта ви? ?? И защо не уведомявате клиента си за това?

 

Gsmelite (преди 7 месеца)

Опашата лъжа!Телефонът,който поръчахте го имахме в наличност в два от цветовете към датата на поръчката,но вие пожелахте да закупите трети цвят,който към момента не се предлагаше все още от производителя на марката.

^