http://www.avalon-knigi.com

http://www.avalon-knigi.com
Име на фирмата
http://www.avalon-knigi.com
Основан през:
1997
5
2
0
0
0
0
За фирмата
Издателство „Авалон” е основано през 1997 г., като от самото начало е специализирано в издаването на научна литература, първоначално в областта на правните науки, а след това и в голяма част от хуманитаристиката. За тези 16 години са издадени голям брой научни трудове, сред които основни учебни курсове, на които и до днес почива обучението на студентите.

За сравнително краткото време на своето съществуване сме издали и редица сериозни, тясно специализирани трудове на млади университетски преподаватели и научни сътрудници в Българска академия на науките, с което сме подпомогнали тяхното научно и академично израстване.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин http://www.avalon-knigi.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Сайтът е с много сполучлив дизайн и можеш да пазаруваш без регистрация - два клика и готово! Отстъпките са много големи и реални' има нови издания с 50% отстъпка

 

Много бърза и евтина доставка
Явно книгите в книжарницата са на склад

 
^