JAR Computers

JAR Computers
Име на фирмата
ЖАР ЕООД
Основан през:
2000
Адрес:
1330 София, Гюешево 83 (Физически магазин)
Тел.:
02 8221000
4.5
631
104
41
29
38
За фирмата
JAR Computers - ниски цени, сервиз на преносими компютри само за 3 дни, магазини в цялата страна, работно време от 10 до 18.30.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин JAR Computers!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
74.9 %
12.3 %
4.9 %
3.4 %
4.5 %
Всички коментари

5 дни след като направих поръчката по време на промоция ми отговориха, че "няма в наличност", а на следващия ден артикулът отново го има, но на нова по-висока цена.
Разочарован съм.
Не е коректно.
Поне при други Ваши конкуренти веднага отговарят, ако артикулът е изчерпан.

 

Заплатих смарт телефон по банка. Статуса на телефона беше "наличен" , а на поръчката "изпълнява се". На четвъртия ден не издържах и се обадих - оказа се че телефона може да бъде доставен до 1 месец понеже нямало наличности в страната. Служителката нагло ми предложи друг по-скъп телефон с доплащане. Анулирах поръчката и си взех същия телефон на по-добра цена от конкурент.

 

Xiaomi Mi 9 SE 128GB поръчах, чаках 2 работни дни. дойде 64GB. отказах обедната си почивка отидох да я взема но резултатът е пълен скандал. Обещах на приятелката си че ще я взема този телефон а сега съм с празни ръце. Изтеглих и кеш 626. 26лв на празно. Още излиза в резултатите на пазарувай със тази цена грешна версия. Ако не сте чували за АКМН ето ви още една случка.

 

Приветливи и професионални, доволен съм и от покупките! Забравих си портфейла при тях, за 10м ме издириха... рядкост в България, и в днешно време по принцип.

 

Изключително зле. Една седмица чаках и никаква реакция от тяхна страна, от Китай да го бях поръчал по бързо щеше да има някаква реакция

 

Два пъти поръчвам и двата пъти се оказва, че продукта го няма в наличност. Много са зле ...

 

Закупих лично в офиса на Черковна чип за тонер касета, но се оказа некачествен. След няколко копия започна да докладва, че няма тонер.
Закупих и две подложки за мишка Hama, които също не издържаха дълго.
Изводът ми е че зареждат нискокачествени евтини боклуци.
Исках да купя и дънна платка с процесор от тях, но служителите бяха некомпетентни и твърдяха, че няма да могат да работят с

 

Обадих се първо по телефона, за да попитам относно наличността на даден продукт. Обясниха ми, че трябва да си направя поръчка онлайн, и те ще проверят за наличността, и при наличност ще продължат с изпълнението на поръчката. След няколко минути ми се обадиха по телефона, за да потвърдя поръчката, след час получих мейл, че наличността е потвърдена от дилър, и поръчката е в процес на изпъл

 
клиентски коментари
 Обща оценка
 Време за доставка
 Прегледност на магазина
 Обслужване / комуникация

на ниво

 

Последната ми поръчка беше батерия заместител за Lenovo K5. Много лошо качество на батерията. Издържа по малко от оригиналната.
Дефектна...

 
Магазини

Магазини

JAR Computers(физически магазин)
Адрес: 1330 София, Гюешево 83
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 02 8221000
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
JAR Computers
1330 София, Гюешево 83