meganflo.com

meganflo.com
За фирмата
Казвам се Миглена Петрова,но може да ми казваш Меги или Меган. Аз изработвам бижутата, които разглеждаш, рисувам върху стъкло, а в главата ми се въртят още много идеи, които скоро ще осъществя. Винаги съм искала да бъда полезна на хората, да оставя нещо след себе си. Казвах си: „Ех, защо не съм лечителка да лекувам хората с ръцете си, или пък ясновидка да им помагам в беда?” Уви, Господ не ме е дарил с такива чудеса, но пък ме е поръсил с малко талант и много фантазия, с оптимизъм и любов към живота….и така се раждат моите бижута. Всяко едно от тях ми е като дете – знам от къде съм откъснала цветето, влагам много любов и настроение докато се превърне в бижуто, което носиш. Затова, когато ти е сиво и скучно, облечи си новите дрехи, сложи си любимото „Megan Flower Life” бижу, закачи и една голяма усмивка ….и светът е твой, денят ти ще стане по-светъл, по-цветен, по-красив. Повярвай!

Всяко едно от моите бижута е уникално и неповторимо, затова тук ще откриеш само по един брой от тях. Ако обаче имаш някаква идея, ако искаш нещо да ме питаш или да поръчаш специално за теб любимо цвете – свържи се с мен…ще го обсъдим.

Материалите, които използвам са истински цветя, специален полимер, фиксиращи и полиращи продукти, перли, мъниста, метални елементи, кожа, органза, специална медицинска и гумирана тел и кукички за обеците, които не съдържат никел и не предизвикват алергия. Предлагам и сребърни кукички. Всички бижута получавате в опаковка – подаръчна луксозна кутия за бижута или красива торбичка от органза.

Усмихни се….бъди себе си!

Меги
Мнения

Оставете своето мнение за магазин meganflo.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение