Mobilepoint.bg

Mobilepoint.bg
Име на фирмата
Mobilepoint.bg
Основан през:
2012
Адрес:
1606 София, Бул. Христо Ботев 1А (Физически магазин)
Имейл:
Тел.:
0879 55 44 55, 02 951 55 77
4.5
1
1
0
0
0
За фирмата
Мобайл Пойнт www.mobilepoint.bg е магазин и онлайн платформа за GSM мобилни телефони, смартфони, таблети и аксесоари и е на пазара от 1998г.

Основната дейност е с фокус върху нарастващия в световен мащаб пазар на мобилни технологии и телекомуникации. Внос и дистрибуция на смартфони, мобилни телефони и оригинални аксесоари на всички водещи марки – Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Xiaomi, Blackberry, HTC, Google, LG, Motorola, Sony, Plantronics, Jabra, Kingston, Adata и мн. други. Като директен вносител ние гарантираме 100% за оригиналността и качеството на продуктите.

От 2012г. магазин Мобайл Пойнт има собствен сайт www.mobilepoint.bg, които е един от водещите сайтове в онлайн търговията на мобилни телефони с хиляди фенове и потребители.

Нашият онлайн магазин www.mobilepoint.bg се отличава с индивидуално отношение към клиентите, изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения и стабилно сътрудничество, базиращи се на взаимно уважение, доверие и прозрачност.

Екипът на Мобайл Пойнт е от доказани професионалисти и се стремим да задоволим търсенето и предлагането на различни телекомуникационни и електронни продукти, както за крайни потребители, така и за B2B партньорите, следвайки технологичните новости на световния пазар.

Мобайл Пойнт е с утвърден опит в поддръжката и продажбата на едро и дребно на мобилна техника и аксесоари. Ние разширяваме дейността и бизнес партньорствата си, като част от Rant Group, с партньори и клиенти в различни страни Германия, Италия, Холандия, Полша, Чехия, Франция, Белгия, Гърция и др.

През годините доказахме високи стандарти и се ползваме с доверието на много частни и корпоративни клиенти.

Оторизиран дистрибутор на LG в България.

Оторизиран дистрибутор на Samsung.

Оторизиран дистрибутор на Huawei.

Ексклузивен представител на Roxfit за България.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Mobilepoint.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Поръчах зарядно за телефон, но не вършеше работа, или е било дефектно или не за моят телефон. От магазина се съгласиха да го сменим, забавиха се известно време но в крайна сметка постъпиха професионално : )

 

Професионално отношение!

 
Магазини

Магазини

Mobilepoint.bg(физически магазин)
Адрес: 1606 София, Бул. Христо Ботев 1А
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0879 55 44 55, 02 951 55 77
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
Mobilepoint.bg
1606 София, Бул. Христо Ботев 1А