PCshop

Стемо ООД
Основан през:
2007
Имейл:
Тел.:
0889537733
5
10
0
0
0
0
За фирмата
PCSHOP.BG е електронният магазин на СТЕМО ООД - добре позната и уважавана българска IT компания, доказала своята надеждност и професионализъм! Ние ще Ви помогнем да се ориентирате в света на технологиите, като Ви предложим решения, съответстващи на Вашите нужди, изисквания, бюджет и срок на изпъление. Всичко, което трябва да направите е да се свържете с нас - след това сте в сигурни ръце! Посетете www.pcshop.bg и нека Вашето пътешествие започне!
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин PCshop!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Поръчах продукта заради добрата цена. Доставката беше бърза.

 

Изключително удоволствие е да се работи с PCshop. bg! Винаги любезни, бързи и коректни! Приятелски настроената комуникация, в комбинация с адекватно и професионал обслужване ги правят уникални и неповторими. Като дългогодишен клиент - силно препоръчвам! ❤️

 

Изключително доволен съм! Бързо обслужване, бърза доставка!

 

Бързо обслужване, бърза доставка! Изключително доволен съм!

 

Всичко беше на ниво. Иновативен сайт с хубави възможностти. Персонала имаше много добро отношение и ме консултира на ниво.

 

Супер магазин със супер обслужване! Най-добрите в България и на целия Балкански полуостров!

 

Изключително съм доволен от PCshop. bg. Бързо, компетентно обслужване и висококачествени продукти. Екипът винаги е на разположение за въпроси и подхожда с готовност към нуждите на клиентите. Силно препоръчвам!

 

Бързо и коректно обслужване! Такова беше и за последната ми поръчка - 34489. Препоръчал съм електронният магазин на всичките ми познати и клиенти! Спорна работа! !!

 

Бързо, компетентно обслужване и висококачествени продукти. Определено препоръчвам PCshop. bg ако се нуждаете от компютри, електроника или софтуерни продукти.

 

Коректно обслужване и бърза доставка. Препоръчвам!