Senetic

Senetic
Име на фирмата
Сенетик България ЕООД
Основан през:
2009
Адрес:
1606 София, бул."Е.И..Тотлебен" 53-55 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 448 6700
3.5
19
2
0
2
14
За фирмата
Senetic е водещия доставчик на компютърни системи и мрежови решения на марките, които са лидери на световния пазар. Дружеството развива интензивно дейността си, а потенциалът му дава възможност за спечелване на партньори и клиенти от цял свят.
Дейността ни е насочена главно към доставяне на комплексни решения в областта на информационни технологии.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Senetic!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
51.4 %
5.4 %
0.0 %
5.4 %
37.8 %
Всички коментари
клиентски коментари

Работят коректно

 
клиентски коментари

некоректни, мързеливи и незаинтересовани

 
клиентски коментари

Бърза доставка на най добра цена. Става дума за Imac.

 
клиентски коментари

Изключително некоректни. Съжалявам че си закупих продукт от тях. Качеството е под всякаква критика. Устройството работи само седмица и от там започнаха мъките по сервиз и възстановяване на сума.
Ако искате да си похарчи те парите и да се върти те в омагюсан крък. Това е фирмата. Не бих си закупил нищо повече от тях.

 
клиентски коментари

Никак не съм доволен! След настъпването на гаранционно събитие, тоест повреда на закупен харддиск, и то още при първото му включване, сервизния специалист го взе, за да го изпрати на производителя или във централата - и така повече от месец! Казаха ми, че ще дойде нов диск, и тогава ще ми предоставят същия. Но, и днес още не са се обадили, въпреки че обещаха - а трябваше пак аз да ги тър

 
клиентски коментари

Отказах да платя с карта понеже бях пренасочен към съмнителен сайт. Идеята ми беше да платя на място. След извесно време ми се обажда служител на сайта и ми казва:
- "Не искате да си платите, а искате да получите стоката, няма как да стане! "
С такова грубо отношение към клиента този магазин до никъде няма да го докара, купих си продукта от друго място, дори на по-скъпа цена....

 
клиентски коментари

Една седмица водя безсмислена комуникация с човек, който е непоследователен в изказванията си а гръмко се изписва Акаунт Мениджър. Не са сигурни и дали могат да доставят продукт на бранд, на който би трябвало да са официален предтставител. Много непрофесионално отношение. След два безуспешни опита да си купя продукти чрез тях вече не смятам да губя време с тази компания.

 
клиентски коментари

Първо трябва да си направят професионален сайт, и след това може да успея да си купя нещо от тях.

 

Senetic (преди 7 месеца)

Здравейте,
Моля да ни изпратите информация относно Вашето затруднение за използването на сайта ни и ще се свържем с вас. Ще ви изпратим подробна информация за това как работи сайта ни и какви особености има той.
Оставаме на разположение!
Поздрави
Екипът на Сенетик България ЕООД
info@senetic.bg

клиентски коментари

Потвърждавам за написаното че са арогантни. След направата на поръчка за 4 цифрена сума, стоката ми беше изпратена без обаждане за потвърждение от тяхна страна. Получих обаждане едва когато отказах поръчката (поради причини които им споделих) и господина по телефона най нагло ми заявява да не съм поръчвал повече от тях! !!

 

Senetic (преди 7 месеца)

Здравейте,
Много съжалявам да чуя това!
Не винаги успяваме да се свържем с всички клиенти за потвърждаване на поръчката поради голямо натоварване. Стремим се да го правим, но за съжаление по някога не успяваме, за което Ви моля искрено да ни извините!
Поздрави,
Екипът на Сенетик България ЕООД
info@senetic.bg

клиентски коментари

Бързо, Кратко. Ясно.

 
Магазини

Магазини

Сенетик България ЕООД(физически магазин)
Адрес: 1408 София, ул.Орехова гора 14А
Телефон: +359 2 448 6700
Работно време
понеделник 09:00do18:00 -
вторник 09:00do18:00 -
сряда 09:00do18:00 -
четвъртък 09:00do18:00 -
петък 09:00do18:00 -
събота Затворено
неделя Затворено