Senetic

Senetic
Име на фирмата
Сенетик България ЕООД
Основан през:
2009
Адрес:
1606 София, бул."Е.И..Тотлебен" 53-55 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
+359 2 448 6700
3.5
17
2
0
2
8
За фирмата
Senetic е водещия доставчик на компютърни системи и мрежови решения на марките, които са лидери на световния пазар. Дружеството развива интензивно дейността си, а потенциалът му дава възможност за спечелване на партньори и клиенти от цял свят.
Дейността ни е насочена главно към доставяне на комплексни решения в областта на информационни технологии.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Факс
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Senetic!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
58.6 %
6.9 %
0.0 %
6.9 %
27.6 %
Всички коментари
клиентски коментари

Потвърждавам за написаното че са арогантни. След направата на поръчка за 4 цифрена сума, стоката ми беше изпратена без обаждане за потвърждение от тяхна страна. Получих обаждане едва когато отказах поръчката (поради причини които им споделих) и господина по телефона най нагло ми заявява да не съм поръчвал повече от тях! !!

 
клиентски коментари

Бързо, Кратко. Ясно.

 
клиентски коментари

Супер неучтиви , направо аругантни

 

Senetic (преди 10 месеца)

Благодарим Ви за мнението Ви. Съжаляваме за опита Ви с нас. Уверяваме се, че правим всичко възможно, за да задоволим нуждите на клиентите. Ако имате някаква резервация относно клиентското ни обслужване, не се колебайте да ни кажете за това по имейл.

клиентски коментари

Поръчаният монитор пристигна с дефектни пиксели по екрана. Нито беше ми възстановена заплатената сума, нито мониторът беше заменен с друг. При чисто нова стока и отказ за замяна, изключително не съм доволен от некоректното отношение на фирмата.....

 

Senetic (преди 10 месеца)

Съжаляваме за проблема, който сте имали с монитора. Когато става въпрос за връщане, сме длъжни да спазваме правилата на производителя. Уверяваме се, че всеки път, когато искът бъде отхвърлен, ние Ви връщаме парите.

Viktor Ivanov

Направих поръчка и останах доволен от комуникацията със служителите на магазина.
Самия им сайт не е направен добре и има своите ограничения, но пък цените им са конкурентни.
Доставиха ми продуктите в срока, за който ми обещаха.

 
клиентски коментари

Приемат предплащане САМО, не може на място. Доставката е след 10-тина дена, по тяхна оценка. Тоест - няма склад. Телефонът за контакт не е истински - не работи!

 
клиентски коментари

Супер странно отношение. Обадих се преди да поръчам и ми казаха, че "с тези боклуци вече не се занимаваме" визирайки switch-а, който исках да си купя от тях. Интересното беше, че тяхната цена беше най- ниска и последните 2 дена се променяше все на долу и имаше 9 броя в наличност към момента на обаждането.

 

Senetic (преди 10 месеца)

• Благодарим Ви за мнението Ви. Съжаляваме за опита Ви с нас. Уверяваме се, че правим всичко възможно, за да задоволим нуждите на клиентите. Ако имате някаква резервация относно клиентското ни обслужване, не се колебайте да ни кажете за това по имейл

клиентски коментари

Доволни сме

 
клиентски коментари

СТРАШНО НЕКОРЕКТНО ОТНОШЕНИЕ, ЗАБАВЯНЕ НА ПОРЪЧКАТА И НАКРАЯ НЕИЗПЪЛНЕНА ВЪОБЩЕ ! !! (71083900) ОБАДИХА СЕ ДА КАЖАТ, ЧЕ ЩЕ СЕ ЗАБАВИ И АЗ ПРОЯВИХ РАЗБИРАНЕ . СЛЕД ДВА ДЕНА МИ КАЗАХА, ЧЕ НЕ МОЖЕЛО НА ТАЗИ ЦЕНА ДА ПОЛУЧА ПРОДУКТА КОЙТО БЯХ ПОРЪЧАЛ! ЗА ПЪРВИ ПЪТ СЕ СБЛЪСКАХ С ФИРМА ЛЪЖЦИ !

 

Senetic (преди 2 години)

Поради технически причини, базата данни с цени за кратък период от време не работеше правилно – затова и показвана цена към клиенти не бе коректна.Поднасяме извиненията си за причиненото неудобство.

клиентски коментари

Всичко стана много бързо направих поръчката на следващият ден ми се обадиха да потвърдя и два дена по късно кутията беше при мен

 
Магазини

Магазини

Сенетик България ЕООД(физически магазин)
Адрес: 1408 София, ул.Орехова гора 14А
Телефон: +359 2 448 6700
Работно време
понеделник 09:00do18:00 -
вторник 09:00do18:00 -
сряда 09:00do18:00 -
четвъртък 09:00do18:00 -
петък 09:00do18:00 -
събота Затворено
неделя Затворено