StokataStoki.bg

StokataStoki.bg
Име на фирмата
Стоката Стоки ЕООД
Основан през:
2017
Имейл:
Тел.:
+359 884 71 7000
5
2
0
0
0
0
За фирмата
За Нас
Нашата мисия правейки StokataStoki , бе търсенето в сайта, да бъде лесно и достъпно за всички потребители. Разполагаме с огромно разнообразие на продукти (над 25 000) на най-добре позиционираните компании на пазара. Работим с доказаните дистрибутори за България. Ние даваме възможност на клиентите да вземат най-добрите решения при закупуване, като предлагаме подробна информация за продукта, експертни мнения и най-вече достъпни цени. Удовлетворението на клиентите е най-големият приоритет за StokataStoki, постигнат чрез предоставяне на превъзходни услуги с нашата философия за поставяне на клиента на първо място.

StokataStoki предлага широка гама от продукти на водещи производители, при нас може да намерите:

Богато разнообразие от настолни компютри, лаптопи и периферия;
Голям избор от видео карти, процесори, дънни платки, рам памети, HDD и SSD дискове и всички необходими компоненти за изграждането на компютърните системи;
Широка гама от телевизори и монитори;
Мрежови продукти за домашната мрежа и бизнеса - рутери и Access Point, сървъри и компоненти, мрежови дискове NAS, видеоконферентни системи и системи за видеонаблюдение;
Най-доброто за дома и бизнеса - принтери (лазерни и мастиленоструйни), скенери, мобилни принтери и скенери, етикетни системи, матрични принтери, плотери и всички необходими консумативи за тях;
Домакински продукти на водещи компании - кафемашини, ютии и парогенератори, прахосмукачки, кухненски уреди и роботи;
Продукти за тялото - електрически самобръсначки, епилатори и фотоепилатори, тримери, сешоари и четки за зъби.
Ние се стремим да повишим удоволствието от пазаруването online и съответно да опростим този процес, за да може всеки, който посети нашия сайт, да намери най-подходящият продукт за него и след това да му се наслади.

StokataStoki Ви гарантира коректно обслужване, сигурност при доставка, спокойствие за потребителите, че всяка поръчка ще бъде изпълнена точно и изпратена в най-кратък срок. За нас е най-важно клиента да остане доволен и напълно удовлетворен от своята покупка. Това ще ни дава допълнителен стимул да се развиваме и да направим StokataStoki водещ online магазин на българския пазар.

За нас е важно да Ви помогнем, моля изберете някои от контактните форми по-долу.

Имейл адрес: sales@stokatastoki.bg

Моб: 0884 71 7000 "цената на разговора е според вашия тарифен план, включително използването на безплатни минути, ако има такива."
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин StokataStoki.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Закупих си клавиатура logitech k830 от stokatastoki. bg. Цената беше изгодна, доставката безплатна и още на другия ден я получих. Хората от сайта бяха любезни и като цяло останах доволен от обслужването. Препоръчвам.

 

Поръчах от тях компютър на части, хората ми обърнаха внимание и ми направиха няколко препоръки за компонентите и монитора. В крайна сметка компютърната конфигурацията с монитора стана страхотна гейминг машина за малко над 3200лв. Супер доволен съм от отношението на този магазин, хората се свестни, препоръчвам.