store-bg

store-bg
Име на фирмата
Ес Ай Директ ЕООД
Основан през:
2005
Адрес:
1606 София, "Феликс Каниц" 10 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Skype:
Тел.:
0888329439
3.5
22
0
1
0
12
За фирмата
Електронен магазин, специализиран в продажбата на мобилни телефони и аксесоари, фотоапарати и аксесоари, компютърна техника, периферия, консумативи, софтуер и електроника. Осигурени са експресни доставки за цялата страна и разнообразни методи за разплащане.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин store-bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
62.9 %
0.0 %
2.9 %
0.0 %
34.3 %
Всички коментари
клиентски коментари

Първата поръчка от сайта беше изпълнена както пише, но при следващата се оказа, че съм се заблудил - никаква доставка нито причина за да не получа стоката Некоректно.

 

store-bg (преди 4 месеца)

Здравейте,
Коментарът не се отнася за нас. Вероятно е пуснат погрешка. Заявките ни са пет цифрени. stR2331439 - не кореспондира с нашите поръчки. Молим коментарът да бъде премахнат, тъй като не касае нашето обслужване. Благодарим предварително.

клиентски коментари

Поръчах учебник. Беше в наличност, с посочени дати за доставка. Седмица след това, след като АЗ се свързах със сайта, ми отговориха, че поръчката ми ЩЕ БЪДЕ анулирана, поради изчерпана наличност. Изключително некоректно!

 

store-bg (преди 10 месеца)

Здравейте,
Коментарът грешно е написан за нас. Ние учебници не предлагаме. Молим коментара да бъде премахнат. Благодарим предварително.

клиентски коментари

Точни и коректни

 
клиентски коментари

10 дена след направена поръчка ми написаха имейл, от 4 от продуктите, които чакам, имат само 1 и с истичащ срок на годност. Да уточня - срокът на годност беше проверен от тях и ми съобщиха по телефона, че всичко е наред, чак тогава им платих. Това за мен е безхаберие и дори граничи с измама. Не се лъжете да пазарите от този неуважаващ клиентите онлайн магазин! Днес имейли и празни разг

 

store-bg (преди 1 години)

Здравейте,
Коментарът не се отнася за нашия магазин. Номерата на поръчките ни са с пет цифри. Предлаганите от нас продукти нямат срок на годност. Молим коментарът да бъде премахнат. Благодарим предварително.!
Поздрави,
Ес Ай Директ ЕООД

valentin

Никога не пазарувайте от тук. Дълбоко ще съжалявате. Поръчах батерия за Bleckview A7. Доставиха ми е след месец, понеже се оказало че нямат в момента. Реших да сложа батерията след около 2месеца. Оказа се с 2 мм. по къса от оригинала. Направих рекламация за връщане и вземане на калъф. Отказаха ми щото върната батерия не била тази, била сменена. Имало стикер който не бил на батерията а на

 

store-bg (преди 2 години)

Върнатата батерия не е наша. Всички предлагани от нас батерии, се придружават с гаранционна карта и гаранционен стикер, залепен на батерията. В случая върнатата батерия беше без гаранионен стикер, което е предпоставка за отказ от гаранция.

клиентски коментари

Доволна съм от обслужването. Поръчах си телефон от тях. Още на същия ден ми го изпратиха. Професионално и коректно обслужване.

 
клиентски коментари

Поръчах калтф за Xiaomi Mi Max 3 доставката се получи следващия ден. Доволенсъм

 
клиентски коментари

НЕДОПУСТИМО е да се заблуждава клиент , по начина по който Вие го направихте! Изпратих заявка за покупка на 2 артикула през сайта им, тъй като видях, че ги имат в наличност и ги доставят от 1 до 3 работни дни. Обадиха ми се на следващия ден да ми съобщят, че имат в наличност само 1 от артикулите и дали е възможно да изчакам до следващата седмица за доставка и на 2-та артикула. Това се сл

 
клиентски коментари

Купих телефон от тук. всичко беше точно. Препоръчвам!

 
клиентски коментари

Изключително НЕКОРЕКТНО обслужване, НЕКОМПЕТЕНТНИ служители, премахнаха един от артикулите от кошницата ми с поръчки 2 дена след като поръчката ми беше направена с оправданието че в последният момент разбрали че продукта не е наличен но в сайта пишеше че е в наличност. ЗАБАВИХА ми и доставката защото ЗАБРАВИЛИ да предадат пратката на куриер изпълнител, а продуктите бяха за подаръци за Ко

 

store-bg (преди 3 години)

Здравейте,
Направеният от Вас коментар се отнася за store.bg. Нашата платформа се намира на адрес store-bg.net. Номерата на нашите поръчки са четири цифрени.
Поздрави
Стор БГ ЕООД