store-bg

store-bg
Име на фирмата
Стор БГ ЕООД
Основан през:
2005
Адрес:
1606 София, "Шандор Петьофи" 32 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Skype:
Тел.:
0878642245
4
18
0
1
0
7
За фирмата
Електронен магазин, специализиран в продажбата на мобилни телефони и аксесоари, фотоапарати и аксесоари, компютърна техника, периферия, консумативи, софтуер и електроника. Осигурени са експресни доставки за цялата страна и разнообразни методи за разплащане.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин store-bg!

1
         
2
3
4
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
69.2 %
0.0 %
3.8 %
0.0 %
26.9 %
Всички коментари

Изключително НЕКОРЕКТНО обслужване, НЕКОМПЕТЕНТНИ служители, премахнаха един от артикулите от кошницата ми с поръчки 2 дена след като поръчката ми беше направена с оправданието че в последният момент разбрали че продукта не е наличен но в сайта пишеше че е в наличност. ЗАБАВИХА ми и доставката защото ЗАБРАВИЛИ да предадат пратката на куриер изпълнител, а продуктите бяха за подаръци за Ко

 

store-bg (преди 2 месеца)

Здравейте,
Направеният от Вас коментар се отнася за store.bg. Нашата платформа се намира на адрес store-bg.net. Номерата на нашите поръчки са четири цифрени.
Поздрави
Стор БГ ЕООД

Изключително съм доволен, много любезни и отзивчиви. Помолих за експресна доставка на телефон и те реагираха веднага. Горещо ги препоръчвам.

 

Коректен магазин, гъвкав начин на работа

 

Купувал съм си няколко неща от тях, един телефон, едно калъфче и резервен панел за един стар модел който не знам от къде го намериха. Всичко дойде горе долу бързо и е ОК.

 

Доволен съм. Забележки нямам.

 

след връщането ми от ремонт за моя сметка имаше нови повреди причинени от некадърен техник, счупен бутон на камерата и най-лошото телефона не може да се използва на дневна светлина защото нищо не се вижда-счупена подсветка според мен.... и сега ще се набутвам за нов телефон.....
НЕ РАБОТЕТЕ ПОВЕЧЕ С ТОЗИ СЕРВИЗ! !!

 

Хреса ми За първи път ползвам услугите . Просто съм възхитена от бързината . Благодаря Ви

 

Професионално обслужване! Бързи, точни, коректни и изключително любезни.

 

Много съм доволна от обслужването. За втори път тази година използвам услугите им и всеки път нещата ми пристигат за по-малко от 24 часа.

 

Купих си 3 книги от тях и пристигнаха още на следващия ден! В перфектно състояние бяха книгите. Много съм доволен ! Препоръчвам горещо, ако е за книги. :)

 
^