Technojet

Technojet
Име на фирмата
Принтерджет ООД
Основан през:
2005
Facebook:
Имейл:
Тел.:
029819121 / 0876952771
4.5
7
0
1
0
1
За фирмата
Фирма "Принтерджет" ООД е специализирана в търговията с компютърни компоненти, консумативи за принтери и копирни машини, презареждане и рециклиране на тонер касети и мастилени глави. Фирмата разполага с екип от специалисти в областта на печатащите устройства и консумативите им, в тяхното презареждане и рециклиране. Ние сме една от водещите фирми в България за доставка на оригинални, съвместими и рециклирани принтер консумативи за лазерни, мастиленоструйни и матрични печатащи устройства.
Ние внасяме и работим с продуктите на водещи марки и производители в световен мащаб от областта на рециклиращата индустрия на принтер консумативи.

Многообразието и гъвкавостта на нашите услуги и обслужване, в едно с дългогодишният ни опит гарантират на нашите многобройни клиенти:
- намаляване на разходите по принтиране и копиране
- непрекъсваемост на работния процес
- възможност за планиране на разходите/бюджета/ за консумативи
- индивидуален подход към всеки корпоративен или редовен клиент
- навременна и качествена реакция отговаряща на Вашите нужди
Нашите доволни и усмихнати клиенти са основният ни стимул да вървим напред и непрекъснато да се усъвършенстваме, и да надминаваме очакванията Ви!

Основни дейности
Внос и търговия на нова и втора уботреба ИТ-офис техника.
Доставка на консумативи за всички видове печатащи и копиращи устройства.
Презареждане и рециклиране на тонер касети и мастилени глави
Внос и търговия на принтери и копирни машини от всички видове марки.
Внос и търговия на компютри и периферия.
Сервиз на принтери, компютри, лаптопи и мобилни телефони
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
При получаване в магазина
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Technojet!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
Всички коментари

Чакане цял ден поръчката ми да бъде одобрена... Е все още не е дано поне във понеделник се случи това толкова трудно одобряване...

 

Всичко е 6!

 

Много коректни и добронамерени!
Доволен съм и ги препоръчвам!

 

Магазинът е изключително коректен. Поръчах си преносим скенер Canon P-215II и понеже ми беше по-удобно поисках да ми го доставят във физическия си магазин на бул. Стамболийски, където да го разгледам и платя.
Така успях да видя хората, които работят там и ви уверявам, че са абсолютно коректни и ми направиха отлично впечатление с поведението и работата си. Няма да ви подведат.
Самият

 

Поръчах принтер Лексмарк, но когато ми се обадиха ми казаха, че има проблем със зареждането на консумативите останах малко скептичен. После обаче пак по тяхна препоръка се разрових малко в нета и наистина се оказа така. Много ниска цена на машините, а цената на касетите и нови и заредени доста висока. В крайна сметка ми препоръчха принтер , който се презарежда и ми върши чудесна работа.

 

Евала пичове, много коректно обслужване и благодаря за отделеното време и съветите които ми дадохте. За съжаление днешно време са рядкост съвестни и почтенни хора като вас!
Лаптопа е перфектен за работата, за която говорихме и така като ми казахте нещата ми се получават.
Благодаря от сърце!

 

Имах задача да намеря скъпа работна станция. Всички така наречените големи вносители (Поликомп, Солитрон, Мост) дадоха срокове над месец. В този магазин ми испълниха поръчката за 24 часа. Реално при нас проектанта получи работният си инструмент почти веднага. Препоръчвам този магазин!

 

Купих MiBand3 от тях, защото цената в момента е най-конкурентната на пазара. Много добро обслужване, бих закупил и други продукти от тях.

 

Обърнете внимание на обявата и на предлагания продукт. В списъка с 512 GB е телефона, който е с 8 GB RAM, но в спецификациите на страницата на магазина става ясно (ако гледате внимателно) , че става дума за стандартния моден (128 GB / 6 GB RAM).
Обявата трябва да се блокира, за да няма измамени.

 

Technojet (преди 7 месеца)

Здравейте,
Ние ни най-малко искаме да заблуждаваме клиентите. Така бяха подадени характеристиките при нас от доставчика на Samsung. Извиняваме се на всички клиенти за създалото се объркване.

Магазини

Магазини

Technojet(физически магазин)
Адрес: 1301 София, бул. Александър Стамболийски 29
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 029819121 / 0876952771
Работно време
понеделник 10:00 - 19:00
вторник 10:00 - 19:00
сряда 10:00 - 19:00
четвъртък 10:00 - 19:00
петък 10:00 - 19:00
събота 10:00 - 14:00
неделя Затворено
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
Technojet
1301 София, бул. Александър Стамболийски 29