tonermall.eu

tonermall.eu
Име на фирмата
tonermall.eu
Основан през:
2011
Адрес:
2300 Перник (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0878/11-00-16, 0878/11-00-15
5
14
0
0
0
0
За фирмата
Нашата цел е да постигнем най-доброто обслужване, да Ви предложим най-добрите цени и най-бързата доставка.


Сред нашите приоритети е отделянето на достатъчно време за изготвянето на изгодни оферти за Вас - нашите клиенти, за да използвате най-доброто, предлагано на пазара.

Редовно добавяме нови продукти на нашия сайт. Ако Вие не намирате продукт, от който имате нужда, или сте несигурни относно неговата съвместимост, моля свържете се с нас на телефон 0878 11 00 16; 0878 11 00 15 или ни пишете във формуляра за контакт с нас.

Всички продукти носят гаранцията на производителя. Ако трябва да върнете продукт, моля, попълнете и предайте нашия формуляр за рекламации.


Нашата основна стратегия е да предоставяме на нашите клиенти:

- продукти с високо качество и гарантиран произход;
- компетентно и качествено обслужване;
- конкурентна и гъвкава ценова политика;
- бързи доставки;
- актуална информация за цени и продукти.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин tonermall.eu!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Всички коментари
клиентски коментари

Лесно намерих търсения от мен консуматив. Получих компетентно обслужване. издадоха ми и касова бележка (рядко срещано в България). Препоръчвам силно.

 
клиентски коментари

Не бях сигурна за модела на търсената от мен касета, но след като се чух по телефона веднага ме посъветваха къде да потърся номера или модела на устройството, за да ми помогнат хората максимално от разстояние. Останах много приятно изненадана от бързата и точна информация, която ми дадоха : ) Друго положително нещо, което мога да посоча е, че фирмата работи с фактури, досега където и да

 
клиентски коментари

Добър магазин. Добро отношение. Отзивчиви служители. Дано да има повече такива магазини.

 
клиентски коментари

Поръчах си мастилена касета и бутилка с мастило. Получих отлично отношение от момчето, което ме обслужи. Получих стоката без никакви забележки. Препоръчвам този магазин, защото не винаги е важна цената, но и отношението. Благодаря за коректността!

 
клиентски коментари

Много добре подреден магазин. Компетентно и коректно отношение. Препоръчвам!

 
клиентски коментари

Поръчах фотохартия и мастилени касети Canon. Доволен съм от бързата реакция и компетентното обслужване. Отправих и запитване за консуматив, който трудно се намира на пазара, но консултанта, с който разговарях, успя да открие консуматива, както и да ми даде пълна информация относно спецификация, наличност, време за доставка и т. н.

 
клиентски коментари

Добре подреден магазин. Лесно намирам касетите, които търся. Пазарувам често, защото цените са им от най-ниските на пазара. Всяка поръчка идва с документ за продажба. Малко са коректните магазини като този. Поздравления и успех!

 
клиентски коментари

Редовно поръчвам тонер касети за лазерен принтер HP. Доволен съм от качеството на съвместимите касети. Обслужването също е на ниво. Иванов.

 
клиентски коментари

Поръчах две оригинални мастилени касети Canon. Доволна съм от отношението и професионализма на консултантите. Доставката дойде в срок и без забележки.

 
клиентски коментари

Регистрацията за поръчка е лесна.
Продуктите са добре подредени по категории.
Има варианти за доставка.
Поръчката беше изпълнена бързо и точно.