Ultra.bg

Ultra.bg
Име на фирмата
Ултра Ритейл ООД
Основан през:
2019
Адрес:
4000 Пловдив, бул. Освобождение 33 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
032 800 965
3.5
34
0
0
2
21
За фирмата
Целта на Ultra.bg е да бъде ваш доверен партньор в устрема към едно по-лесно и забавно ежедневие. Затова ние подбираме своите продукти по 3 важни критерия - качество, надеждност и достъпна цена. Уверете се в безкомпромисното качество на премиум стоки с доказан произход и милиони потребители в цял свят. Гаранция, тестови период и бърза и сигурна доставка са само част от допълнителни условия, които предоставяме на нашите клиенти.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Ultra.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
59.6 %
0.0 %
0.0 %
3.5 %
36.8 %
Всички коментари
denyco

Преди година купих от тях кафе-автомат Делонги. За това време, машината се разваля два пъти и съм я изпращала за гаранционен сервиз. За всяко гаранционно обслужване, съм чакал по повече от месец, за да я получа обратно. При последното изпращане за сервизиране, я получих след мое запитване и когато я отворих, се оказа, че е много мръсна, облепена с лепенки, които не могат да се свалят и Н

 
клиентски коментари

Направих поръчка за кейс на 30. 04. Пишеше експресна доставка 7-8. 05. ,но все още нямам нищо доставено. Като гледам коментарите, явно такава им е практиката. Много жалко.

 
клиентски коментари

Доволна! Най-ниска цена за търсения продукт, потвърждение на поръчката и гаранционна карта на мейла + изпращане на продукта в рамките на 24часа. Стойност на транспорта за пратка 7. 5 кг - 4. 99лв! Пратката пристигна в безупречно състояние в двоен защитен кашон!

 
клиентски коментари

Купих си 2x16Gb G Skill ram, дойде още на следващият ден в отлично състояние! !
Препоръчвам! !

 
клиентски коментари

Когато ти продават са много учтиви, но ако решиш да върнеш поръчаното , пак учтиво ти теглят една....
Избягвайте. Има достатъчно много други коректни търговци.

 

Ultra.bg (преди 7 месеца)

Здравейте, винаги приемаме връщания в срока на връщане (30 дни от получаване на артикула). Ето тук са условията ни за връщане: https://www.ultra.bg/vrashtane-na-produkt. Изключени са разпечатани продукти свързани с личната хигиена. Ако предоставите номер на поръчката, мога Ви дам по-конретна информация.

клиентски коментари

На 18. 11. 2023 (събота) направих поръчка на смартфон Xiaomi Redmi 10C 64GB, Graphite Gray, Android 11, 3 GB LDDR4X на цена 159. 00лв . На 20. 11. 2023 (понеделник) в 9: 09 часа ми се обадиха от магазина и ми казаха че нямали вече в наличност този смартфон и че е бил разпродаден на 17. 11. 2023 (петък) и ми казаха че щели да го имат в наличност след около две или три седмици. Днес 21. 11

 
клиентски коментари

Приеха ми поръчката, и след 2 дни ми се обадиха, че трябва да я отменя(нямало наличност) ден след това се появи отново наличност на мн. по висока цена!

 

Ultra.bg (преди 7 месеца)

Здравейте, Извиняваме се за причиненото неудобство. Поръчките се обработват с рамките на един работе ден. Моля пишете ни по имейл, за коя поръчка става дума и ще проверим каквот точно се е случило.

клиентски коментари

платка която стува 30$ в амазон се продава за 220лв

 

Ultra.bg (преди 7 месеца)

Моля пишете ни на имейл, за кой продукт става дума и ще проверим дали има грешка в системата. Не би трябвало да има такава разлика.

клиентски коментари

Сайтът е професионално направен, добре работи и продуктите са подредени по начин, който улеснява пазаруването и събирането на информация. Това създаде за мен много добро първо впечатление, тъй като обикновено продуктовата информация в повечето онлайн магазини е или непълна, или неточна, или лошо поднесена (или всичко наведнъж).

Когато направих поръчката си, тя беше обработена много б

 
клиентски коментари

Коректни, изпълнителни в кратък срок!

2 х 8гб рам - стоката покрива очакванията ми.