Ultra.bg

Ultra.bg
Име на фирмата
Ултра Ритейл ООД
Основан през:
2019
Адрес:
4000 Пловдив, бул. Освобождение 33 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0896 79 11 89
3.5
14
0
0
1
9
За фирмата
Целта на Ultra.bg е да бъде ваш доверен партньор в устрема към едно по-лесно и забавно ежедневие. Затова ние подбираме своите продукти по 3 важни критерия - качество, надеждност и достъпна цена. Уверете се в безкомпромисното качество на премиум стоки с доказан произход и милиони потребители в цял свят. Гаранция, тестови период и бърза и сигурна доставка са само част от допълнителни условия, които предоставяме на нашите клиенти.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Ultra.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
58.3 %
0.0 %
0.0 %
4.2 %
37.5 %
Всички коментари
клиентски коментари

Много добра комуникация и бърза доставка.
Textured Case кейс за Xiaomi Poco X3 NFC/ Poco X3 Pro, черен

 
клиентски коментари

Fast and great customer support!
They answered m email immediately! I would totally recommend!

 
клиентски коментари

I bought an Anker powerbank on the cheapest price i could find it. The order arrived in two business days, the box was sealed and in perfect condition.
I was sceptical before ordering and i can't decline that some people had bad experiences with this shop, but all the downvotes in every positive feedback are very suspicious.
I won't hesitate to buy from them again.

 
клиентски коментари

Закупени слушалки Anker Soundcore Liberty 3 Pro на приемлива пазарна цена. Бяха коректни, отговориха ми бързо на имейла с въпрос относно доставката на продукта.
Доставката също беше коректна!
5 от 5 оценка!

 
клиентски коментари

Поръчката трябваше да е в офис на еконт в началото на миналата седмица. Случват се закъснения, разбирам, но не пречи в такива случаи това да се обясни на клиента. Няколко пъти се опитвам да се сврържа с фирмата на номера, който са дали на сайта си, но телефонът е изключен. Все още се надявам, че ще си получа поръчката, но не бих пазарувал отново от тях.

 
клиентски коментари

В предвид не особено добрите мнения тук, доста се чудех, дали да поръчам, но пък пробвах и не съжалявам. Във вторник поръчах кейс за iPad и в петък продуктът беше при мен добре опакован и напълно отговарящ на описанието. Изключително съм доволна от покупката, тъй като останали търговци предлагаха въпросния калъф на доста по-висока цена.

 
клиентски коментари

Абсолютни измамници!
Поръчах на 29. 12. 21г, след 1 час ми се обадиха да ми потвърдят, че между 7 и 8. 01, стоката ще е при мен…на 14. 01 се свързах с тях да ги попитам какво става, отговориха ми, че всичко е налично и утре го изпращат…познайте дали го изпратиха….

Абсолютно непрофесионално отношение! Така бизнес не се прави!

 
клиентски коментари

Бърза доставка, много коректно отношение.
Наложи се да върна закупен от тях продукт и ми възстановиха парите незабавно.
Държат на клиентите си и винаги биха били насреща при проблем.

 
клиентски коментари

Всичко обявено в пазарувай не е налично. Измамници са.

 
клиентски коментари

Втора поръчка правя.

Първият път дойдоха същата седмица - поръчано вторник, дойде петък. Този път поръчах на 4 дек и дойде на 15 дек. Ако изключим липсата на комуникация - нямам проблеми.

Поръчах си общо 2 калъфа - 1 на Spigen, 1 на Ringke. Цените ми се струват много много добри. Взех и 2 стойки за кола на Baseus, като цените са много близо или същите до АлиЕкспрес!

Доволен