Ultra.bg

Ultra.bg
Име на фирмата
Ултра Ритейл ООД
Основан през:
2019
Адрес:
4000 Пловдив, бул. Освобождение 33 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0896 79 11 89
3
8
0
0
1
7
За фирмата
Целта на Ultra.bg е да бъде ваш доверен партньор в устрема към едно по-лесно и забавно ежедневие. Затова ние подбираме своите продукти по 3 важни критерия - качество, надеждност и достъпна цена. Уверете се в безкомпромисното качество на премиум стоки с доказан произход и милиони потребители в цял свят. Гаранция, тестови период и бърза и сигурна доставка са само част от допълнителни условия, които предоставяме на нашите клиенти.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Ultra.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
50.0 %
0.0 %
0.0 %
6.3 %
43.8 %
Всички коментари
клиентски коментари

Всичко обявено в пазарувай не е налично. Измамници са.

 
клиентски коментари

Втора поръчка правя.

Първият път дойдоха същата седмица - поръчано вторник, дойде петък. Този път поръчах на 4 дек и дойде на 15 дек. Ако изключим липсата на комуникация - нямам проблеми.

Поръчах си общо 2 калъфа - 1 на Spigen, 1 на Ringke. Цените ми се струват много много добри. Взех и 2 стойки за кола на Baseus, като цените са много близо или същите до АлиЕкспрес!

Доволен

 
клиентски коментари

Пълн скръб. Чакам вече 15 дни. От Китай стоките идват по-бързо. След ковида, сега виновен им е черния петък.

 
клиентски коментари

Пратката пристигна за ден! Доволен съм от обслужването.

 
клиентски коментари

"Наличен" продукт се бави "при доставчик" ... 10 дни. Иначе аз да не се притенявам, "до ден-два ще дойде" ... и така всяка седмица.
Стойте далеч!

 
клиентски коментари

Бързи и коректни.
Всичко пристигна само с 1 ден закъснение, което е нормално, имайки предвид случващото се в световен мащаб.
Качеството е доста добро, продуктите бяха опаковани старателно.
Няма какво повече да се желае.
Отново бих ползвал услугите Ви!

 
клиентски коментари

Много коректни! Вчера поръчах, днес продуктът беше в офис. Кейсът е страхотен, качествен и с отлична визия. Благодаря! Със сигурност ще пазарувам пак от вас!

 
клиентски коментари

Още едни на които вирусът им е виновен. Преди два месеца поръчах три налични продукта. Още са налични според сайта им, но нищо не изпращат с оправдание - Ковид. И никакви извинения разбира се.

 

Ultra.bg (преди 6 месеца)

Здравейте. На всеки 2-3 дни зареждаме от поръчаните продукти. Ще се свържем по телефона с вас да уточним какво се е случило.

клиентски коментари

Аз съм доволен, не са най-бързите, но имат качествени артикули. Все пак по-долу в поръчка си пише дата за доставка. Супер са.

 
клиентски коментари

Обслужване 0, некоректни. Уж в сайта пише , че продукта е наличен, а в същото време след 10 дни още няма никой. Поне да се бяха обадили , че няма да го изпратят.

 

Ultra.bg (преди 7 месеца)

Здравейте. На сайта за всеки продукт посочваме срокове за доставка. Налични продукти се изпращат в рамките на 1 работен ден. Тъй като не сте оставили име, моля споделите номера на поръчката за да проверим, какво точно е станало.