Varrio Sport

Varrio Sport
Име на фирмата
Varrio Sport
Основан през:
2014
Адрес:
1700 Sofia, Prof. Hristo Danov 11 ap.6, fl.2, entr.Е (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0882000112
За фирмата
Спортен Магазин Varrio Sport | Бъди Активен

Varrio Sport e онлайн платформа за спорт, хоби и активни забавления сред природата. Продукти на световни марки, съчетани с богата медия информация и професионална консултация. Varrio Sport е екосистема за активни хора, в която на достъпни цени ще откриеш вярната за теб екипировка за спорт, обувки за планина, бягане и лов, маратонки. Като официален дистрибутор на Garmin, Olimpus, Konus, Nikon ще предложим и най-доброто на спортната електроника като екшън камери, фотоапарати, фитнес гривни и смарт - спортни часовници.
Книгите и картите са необходимо допълнение, което сме подбрали за да ти предложим всичко на едно място.Спортни, биографични и приключенски тематики на откриватели като Боян Петров, Майк Хорн, Беър Грилс, Рейнхолд Меснер и други.
Добавяме към това и топ продукти за къмпинг, пътуване и оцеляване на Husky, UST Brands, CamelBak, Lazer.
Спортната и професионална натурална козметика е задължителна за всеки, които иска знае как да се грижи за тялото си. Продукти на Морава, Nordics, Polaar, Piz Buin, Ватрасин и още много.

И тук идва течния за теб хардуер - сърф, кайтсърф, уинд сърф, уейкборд, колела за планина и града, ски, сноуборд, езда, ролери и кънки, лонг и скейтборд. Дълга поредица и богато меню за всички мечтаещи, откриващи и действащи активни хора с любими хобита. Ето само част от световната селекция на марки Jobe, RRD, AquaMarina, La Sportiva, Osprey, North, Neilpryde, Cabrinha, ION, Core, Ozone kites, Gastra, Bic, DPS, Montane, Cross bike, Camp, Petzl.

Varrio Sport - Купи от Приятел!

www.varriosport.bg
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
На изплащане
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Varrio Sport!

1
         
2
3
4
^