vidaXL.bg

vidaXL.bg
Име на фирмата
vidaXL Marketplace Europe BV
Основан през:
2006
Имейл:
4
1363
599
259
160
89
За фирмата
vidaXL е международен онлайн магазин, където можете да намерите всичко необходимо за Вашия дом, градина, гараж, както и „направи си сам“ проекти. Концепцията ни е базирана на предлагането на широка гама продукти, които помагат на хората да „живеят на макс за по-малко“. Предлагайки лесни и икономични решения, които не влияят отрицателно на качеството на продуктите, правим продуктите ни достъпни за максимално повече хора. Всички процеси като производство и покупка на продукта, маркетинг и продажби, логистика и обслужване на клиенти, всичко е в наши ръце. Така упражняваме пълен контрол върху функционалността, качеството и стойността на продуктите.
Услуги предлагани на страницата
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Мнения

Оставете своето мнение за магазин vidaXL.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
55.2 %
24.3 %
10.5 %
6.5 %
3.6 %
Всички коментари
клиентски коментари

Стойка за телевизор с основа vidaXL, черна, 400х400 мм

Няма направена резба в планката за трите винта, които държат стъклената основа към стойката.
Четирите винта, които държат квадратната стойка за телевизора не съответстват на приложените гайки. Много по-големи са. Монтажа е невъзможен.
Имам направени снимки, които съм приложил в "eMAG"
Продукта се доставя от холандска фирма па

 
клиентски коментари

Получих своята поръчка в рамките на 6работни дни както ми беше обещано страхотни сте браво че ви има

 
клиентски коментари

Пратката ми пристигна навреме, без никакви недостатъци
Благодаря!

 
клиентски коментари

Явно не съм само аз иьлъгана! Това са мошеници! Поръчах си 1 пакет с 6 стъла на 04. 12. 2020 год. Получих 1 пакет с 2 стола и още ме мотаят за другите 4 стола. Парите си ги удърхаха веднага. Всичко което питете е вярно - пощата ем с със записани фрази, на телефона в България е чудо ако се свържеш, но и да се свържеш не получаваш адекватен отговор, просто нямам думи! Хайде да се обединява

 
Габриела

На 12 декември поръчах щендер от 49 лева редовна цена
Още не е доставен, платих с карта, но като други хора тук нямам нито мейл, нито обаждане. Искам да отменя поръчката и да си получа парите обратно. Дръпнали сте си парите в 14; 04; 14 на 12 декември, ако това е някаква полезна информация, тъй като нямам друга. Става въпрос за доставка с куриер до адрес Банкя, кв. Градоман.

 
клиентски коментари

Коректни!

 

vidaXL.bg (преди 1 месеца)

Уважами Ицо,
Благодарим Ви за отделеното време и се радваме да разберем, че сте доволни от нашите услуги!
Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси.
Хубав ден!
Екипът на vidaXL

клиентски коментари

Измамници! След направена и платена поръчка никой не се свърза с мен, както и аз не мога да се свържа нито по телефон, нито получавам отговор по имейл!
На телефона който посочвате чувам запис които ми каза да се обадя от 09: 00 до 13: 00ч СЛЕД РАБОТНИТЕ ДНИ... какво имате предвид?
Следваща стъпка е сигнализиране до Европейската комисия и органите за защита на потребителите, както и д

 
клиентски коментари

Аз поръчах 2 матрака за куче през EMAG на 05. 12. Като платих с карта и плащането ми е потвърдено. На 08. 12. ми е издадена фактура и в поръчката пише, че продуктите са изпратени, но до днес, 15. 12. 2020 не са доставени. Звънях на телефона от фактурата, дава ми че е грешен или непълен. Бихте ли ми казали какво се случва! ?

 
клиентски коментари

И аз направих поръчка само че като гост без профил даже съм платил но никакво известие нямам в емаил а

 
клиентски коментари

Никога повече не бих поръчала от тук . Вече цял месец чакам доставката си и все още нищо. За мен това е опасен , ,онлайн магазин, , пълна пародия.
Не се набутвайте да пазарите от тук