reer NightGuide 52020

TOP 28 в категории Направляваща лампа

Ние автоматично избираме продукти въз основа на потребителски отзиви, интерес към продукта и продажби

reer NightGuide 52020

18,99 лв.
Информация в магазина
Препоръчана оферта Ozone.bg

Топ оферта

към магазина
Вид:

Най-евтини оферти (2)

Информация в магазина383 непроверени мненияДанни на магазина
Информация в магазина94 % • 4640 мненияДанни на магазина

Описание на продукта

Параметри на продукта

Производител
reer

Параметри на продукта

Производител
reer

Описание на продукта

Нощна лампа Reer NightGuide, 52020

Поддържа сънлива атмосфера при смяна на пелени през нощта

 

Спокойният нощен сън е от жизненоважно значение, за да се гарантира здравословното развитие на детето ви. Сънят често се прекъсва по време на първата година на бебето, ако е гладно или се нуждае от смяна на пелените. Доброто осветление е от съществено значение за осигуряване на бърза грижа за вашето дете.

 

Докато нормалното осветление на помещението обикновено е твърде светло за уморените бебешки очи и ще разбуди детето внезапно, мекото осветление запазва сънливата атмосфера, като ви осигурява необходимата ориентация. Меката светлина от NightGuide го прави идеален източник на светлина за смяна на пелени и кърмене през нощта.

 
Осигурява мека светлина
за безопасна ориентация през нощта

 

Светлината за смяна на пелените предлага отлична осветеност в помещението през нощта. Меката светлина ви помага незабавно да намерите всички необходими материали за смяна. NightGuide не само осигурява достатъчно светлина за смяна на пелени, но и ви позволява да кърмите бебето или да приготвите бутилка, без да се налага да включвате основните лампи. По този начин можете да поддържате сънливата атмосфера и да сте сигурни, че и двамата ще заспите бързо.

Включва се и се изключва автоматично
благодарение на интелигентният сензор

 

NightGuide е оборудван със здрач и сензор за движение. Сензорите автоматично активират променящата се светлина веднага щом открият движение, което означава, че не е нужно да търсите ключа за захранването. Светлината отново се изключва автоматично след около. 30 секунди, ако няма движение. NightGuide може също да бъде включен в режим на непрекъснато осветление, както се изисква. При тази настройка светлината остава включена, докато не се изключи ръчно.

Гъвкаво използване

може да се използва като самостоятелна, стенна и шкафова светлина

 

Компактната форма на нашата декоративна светлина позволява тя да се побере на всяка маса за преобличане, докато атрактивният мотив на задната страна го прави идеален източник на непряко осветление. С допълнителни вдлъбнатини на гърба, NightGuide може да бъде прикрепен бързо и лесно към стената с винтове.

 

NightGuide работи без кабел чрез батерия, което означава, че може да се използва независимо от източниците на захранване. Осигурява отлично осветление за тъмни чекмеджета. Може да се използва и в случай на прекъсване на захранването.

Издръжлив, енергоспестяващ и безопасен

благодарение на LED технологията

 

С 8 LED светлини, NightGuide носи всички предимства на модерния LED източник на светлина: светлината за смяна на пелените е енергоспестяваща, има дълъг живот (до 10 000 часа) и е особено безопасна, защото не се загрява дори при продължителна употреба.

 
Детайли за продукта

Осигурява безопасна навигация през нощта: за смяна, кърмене, приготвяне на мляко и много други задачи

Автоматично включване / изключване (сензор за движение и светлина)

Топло осветление (около 6500 K)

Гъвкава употреба като под, лампа или стена

Може да се ползва безжично и с батерии

Енергоспестяваща LED технология (8 светодиода), продължителност на светлината: 10.000 h

Размери: 7 cm x 7.3 cm (HxW)

 Цвят: светлосин

Липсва или е неправилен важен параметър? Предоставената информация е само за ориентиране, затова ви съветваме да проверите дали предлаганият продукт има ключовите параметри от които се нуждаете, преди да купите от магазина по ваш избор. Въпреки че се стремим към максимална точност на информацията, за съжаление не можем винаги да гарантираме 100% съответствие. Цените на продуктите са с включен ДДС.

Продуктът все още няма отзиви.