ALLGSM

ALLGSM
Име на фирмата
ALLGSM
Основан през:
2017
Имейл:
Тел.:
0882444443
4.5
22
0
1
1
4
За фирмата
ALLGSM е платформа за продажба на мобилни телефони, таблети и аксесоари, направена за да отговори на всички клиентски изисквания. Не разполагаме с физически обект, за да можем да намалим до минимум разходите, и да предложим максимално ниски и конкурентни цени.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин ALLGSM!

1
         
2
3
4
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
78.6 %
0.0 %
3.6 %
3.6 %
14.3 %
Всички коментари

Вчера си поръчах Samsung Galaxy A 5 2017 и днес го получих както ми казаха, телефона пристигна с 2 години гаранция и касов бон в оригинална опаковка и не отварян, доволен съм от обслужването и бързата доставка, препоръчвам сайта на всички който иска нов телефон с атрактивна цена..

 

Привет! Направих поръчката в 15: 00ч. на единия ден , на следващият ден в 10: 00ч. телефонът беше в ръката ми. Служителката беше отзивчива и отговори на всичките ми въпроси. Телефонът беше запечатан, с гаранционен лист към него. Доволен съм, препоръчвам!

 

Поръчах 2 телефона Samsung A5 (2017) , дойдоха бързо. Единия дойде без забележки, другия не работеше. След 5 дни ми беше сменен с нов, макар и с цруг цвят (това не беше предварително комуникирано).
Като цяло добри цени и бърза доставка. Бих препоръчал по-открита комуникация с клиентите.

 

Много съм доволен от обслужването. Помолих ги за спешна доставка, защото ставаше въпрос за подарък и ми докараха на адрес след няколко часа. Чисто нов, запечатан с гаранционна карта. Много им благодаря. Препоръчвам ги и на други клиенти.

 

Коректно и бързо изпълниха желанието ми за Samsung s8, като дори ме консултираха за по-красив цвят на апарата.

 

Невероятен магазин, бърза реализация на поръчката. Много бърза доставка без проблеми. Силно ги препоръчвам.

 

Препоръчвам магазина! Поръчах смартфон и останах изключително доволен. Телефонът пристигна на втория ден след заявката в запечатана кутия и с приложена фактура с 24м. гаранция! Оригинален, чисто нов смартфон с въможност за изтегляне на българско меню. Държа да отбележа, че цената на която го купих е възможно най-ниската от всички магазини в България и точно поради тази причина бях малко

 

Получих си телефона, запечатан и с гаранция, предлагат най добрите цени на пазара. Просто доставка е след няколко дни, което в моя случай не бе проблем. Препоръчвам.

 

Здравейте, аз бях един от недоволните клиенти който не си беше получил телефона след дълго чакане. Наистна изхабих доста нерви и време докато получа телефона но в крайна сметка го получих. Беше ми доставен лично от управителя на фирмата с извинения за причиненото неудобство, което е много рядко срещана практика и доста достойно. Пожелавам ви за в бъдеще да нямате проблеми с доставките и

 

Поръчах си Galaxy S8, няма никакви проблеми, оригинален, опакован със всичко, което си идва по default.
Предадоха ми телефона с техен куриер/служител, защото нямах възможността да я взема на посоченият ден от куриерска фирма, всичко беше коректно, обслужването е добро по телефона и по мейл, нямам особени забележки.

Също така и цените са добри и може би едни от най-добрите от тези,

 
^