BROS

BROS
Име на фирмата
СЕВЕРИНА - ЕООД
Основан през:
1991
Адрес:
София, ул."Драговица" 11 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Skype:
4.5
505
56
23
17
47
За фирмата
Фирма "BROS" е специализирана в продажбите на мобилни телефони, битова техника, както и последни технологични джаджи вече над 20 години. Компанията предлага мобилни апарати и техника за дома на място - налични в шоу-рума, както и Интернет търговия на най-добрите цени. Възможност за закупуване и на изплащане. Разнообразие от модели и цветове на мобилни апарати. Директен вносител на различни марки и производители. Експресна доставка за София и страната, гарантирано качество и произход на стоките, консултации и обслужване от квалифициран персонал. Гаранционен и извънгаранционен сервиз.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин BROS!

1
         
2
3
4
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
77.7 %
8.6 %
3.5 %
2.6 %
7.5 %
Всички коментари

Доволна съм от магазина, вече имам няколко поръчки от този магазин, всички изпълнени в срок, а и служителите са много любезни

 

Закупих телефон от фирмата. Операторите са любезни и коректни, поръчката изпълнена в срок. Неприятна изненада имах при получаването на стоката от куриера. Кутията, беше разпечатана. Звъннах на "Бросбг", от където ми обясниха, че при тях това е нормална практика, за да се проверяло работата на батерията, телефона бил чисто нов! До, колкото съм запознат никой не дава гаранция на батерия!

 

BROS (преди 3 седмици)

Здравейте,
Благодарим, че сте наш клиент и съжаляваме за дребното разочарование, което сме Ви причинили. Да, винаги преглеждаме телефоните преди да ги предадем на клиентите. Това не става с идеята да се провери работата на батерията, а по-скоро работата на устройството (апаратът се включва еднократно без карта) и пълната му окомплектовка. Опитът ни показва, че разочарованието ще е много по-голямо, ако апаратът не включва или нещо липсва от окомплектовката. Това би се случило изключително рядко, но тогава неприятностите ще са за двете страни. При покупка на апарат от офисите ни бихте могли сам да го разопаковате, но дори и в този случай бихме искали да сме сигурни, че всичко е наред, преди да напуснете офиса :).
Благодарим Ви за разбирането и Ви пожелаваме щастливо ползване на устройството. Ще се радваме да бъдете пак наш клиент.

И преди съм пазарувал, всичко е наред.

 
 Обща оценка
 Време за доставка
 Прегледност на магазина
 Обслужване / комуникация

Чудесно обслужване и отношение към клиента. Благодаря!

 

Купих си телефон за 1000лв. , който имаше проблем. 4 пъти влиза в сервиз, отказаха да ми върнат парите и сега съм завела дело срещу тях. Не си купувайте НИЩО от този магазин! !!

 

Некоректен магазин. Поръчах продукт, към който имаше безплатна доставка, което ми беше потвърдено и по телефона. При получаването на продукта ми съобщиха, че има начислена доставка на стойност 9 лв.

 

BROS (преди 3 седмици)

Здравейте,
Благодарим, че сте наш клиент. Условията за доставка са написани ясно на нашия сайт и няма как колегите да Ви кажат нещо друго по телефона. Дори и да е имало такова недоразумение, сте имали възможността при доставката да се обадите по телефона и да се доуточните по въпроса. Има уреди с безплатна доставка, но към този момент това не важи за телефоните. Съжаляваме, че сме Ви причинили това недоразумение и бихме се радвали да се чуем по телефона, за да изчистим неприятния привкус, който сме оставили у Вас. Дано сте доволен все пак от покупката и пожелаваме щастливо ползуване на апарата :).

доволен

 

Днес ми доставиха продукт, поръчан от магазин Брос. При получаването продукта, чиято стойност е 400 лв, беше набутан в найлонова кесия за 0. 2 стотинки. Даже на пазара използват по-хубави торбички. Какво да си мисля за състоянието на продукта след като ми се предава в такъв вид? Както и да е. Това можеше да се преглътне. Но друго по-съществено нещо беше, че липсваше касова бележка към га

 

Аз лично съм много доволна. Купих си пералня от тук. Дори нямаха проблеми с желанието ми да си я взема от магазина с личен транспорт. Беше ми обяснено ясно и коректно как да си регистрирам гаранцията си и бяха много мили всички. Доволна съм и от цената която беше обявена, защото със сигурност е доста по-ниска от други магазини.

 
 Обща оценка
 Време за доставка
 Прегледност на магазина
 Обслужване / комуникация

нямам

Реших да купя оттук, понеже

случайно

Магазинът може да подобри още

няма

 
^