GamingGearbg

GamingGearbg
Име на фирмата
GamingGear
Основан през:
2003
Адрес:
9000 Варна, бул. Сливница 142 (Физически магазин)
Имейл:
Skype:
Тел.:
0888 613 196
5
11
0
0
0
0
За фирмата
Първият оналайн магазин в България създаден специално за геймъри. При нас ще откриете продукти на най-големите световни марки като SteelSeries, Razer, Logitech, Gunnar, Tt eSPORTS, CM Storm и много друи.
GamingGear подкрепя българския гейминг и електронен спорт, спонсорирйки проекти като ON! Fest, ESL, EPS, AFK TV и други.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
При получаване в магазина
С карта
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: Получаване в магазина
До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин GamingGearbg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
100.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
0.0 %
Всички коментари
клиентски коментари

Много коректни хора, много приятно съм впечатлен от реакциите им и отношението към клиентите. Бях направил поръчка на продукт, и го приех от куриер без забележки (независимо, че от фирмата ми бяха дали опция преглед) , който впоследствие се оказа с визуален фабричен дефект (без никаква вина от страна на GamingGear). Независимо, че бяха минали няколко дни без реакция от моя страна, когато

 
клиентски коментари

Изключително съм доволен от персонала . Поръчах клавиатура, която в сайта беше без подложка за китка, и на следващия ден, когато пристигна видях , че са ми пратили варианта с подложка за китка . Останах без думи.
Някой най-сетне да мисли и за нас. Препоръчвам 10 от 10.

 
Roue

Персоналът е много любезен, бързо реагиращ и отговорен. За първи път ми се случва след като поръчам нещо (както се подразбира, последна бройка) , след 10 минути статусът на наличност в сайта на магазина да се промени. Обикновено от досегашния ми опит с други магазини, трябва да поръчаш нещо неналично за да си сменят статуса на стоката.
Направих грешка при поръчката си като поръчах друг

 
клиентски коментари

Изключително отзивчиви, обадих се, обясниха ми каквото ме интересуваше - поръчах. На следващия ден поръчката ми пристигна на адрес с БЕЗПЛАТНА доставка ! ! Продукта е оригинален и с най-добрата възможна цена в БГ ( по-евтина намеих само в Китайски сайтове, но... ). Силно препоръчвам GamingGearbg !

 
клиентски коментари

Цените не винаги са най-добрите, но понякога са наистина конкурентни и за разлика от повечето места където "безплатната доставка" е при поръчка над 150/200лв. при тях е само 50. Бях приятно изненадан от обслужването. Поръчах в четвъртък, но ми казаха по телефона, че все още очакват стоката, за щастие пристигна на следващия ден, при което получих второ обаждане и стоката пристигна в събо

 
клиентски коментари

Направих покупка от магазина им във Варна. Дружелюбен и образован персонал, най-ниска цена на няколко избрани артикула. Качествена стока и в запечатана опаковка, не отваряни.

 
клиентски коментари

Много точни и коректни. Бърза доставка и качествени продукти. Много съм доволен и горещо ги препоръчвам!

 
клиентски коментари

Много съм доволен , направих поръчка към този сайт на 6 отделни продукта , хората бяха любезни и доставката бе на следващия ден!
Препоръчвам !

 
клиентски коментари

Коректно обслужване, бърза доставка. Нямах никакви проблеми, даже бях оставил грешен телефон, при което в рамките на 15 минути ми изпратиха имейл, с който да питат за правилния номер, за да ми се обадят и да потвърдят поръчката.

 
клиентски коментари

Имат бърза доставка, поръчвам няколко пъти вече от тях и до сега не сам имал проблеми.

 
Магазини

Магазини

GamingGearbg(физически магазин)
Адрес: 9000 Варна, бул. Сливница 142
Карта » | Упътване до адрес »
Телефон: 0888 613 196
Снимки от магазина:
Работно време
понеделник 10:30 - 19:00
вторник 10:30 - 19:00
сряда 10:30 - 19:00
четвъртък 10:30 - 19:00
петък 10:30 - 19:00
събота 11:00 - 17:00
неделя Затворено
Карта
Карта
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Магазини
GamingGearbg
9000 Варна, бул. Сливница 142