mobisector.com

mobisector.com
Име на фирмата
Техно Мобил Плюс ЕООД
Основан през:
2017
Тел.:
0878777247
3.5
34
4
0
2
22
За фирмата
"Техно Мобил Плюс" ЕООД e регистрирана в Република България, със седалище на фирмата и адрес на управление гр. София и вписана в Агенцията по вписванията с ЕИК 204893309. Основната ни дейност е свързана с продажба на едро и дребно на мобилни телефони,таблети,телевизори,гейм конзоли,игри и аксесоари за тях и др.

Чрез нашия онлайн магазин целим да предоставим на клиентите си комфортно пазаруване, добра комуникация, коректност и бързи доставки. Всички продукти, които предлагаме са оригинални и сертифицирани за европейския пазар.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин mobisector.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
54.8 %
6.5 %
0.0 %
3.2 %
35.5 %
Всички коментари
клиентски коментари

Мисля че магазина представя адекватни цени. Купих си нов телефон за много добра цена.

 
клиентски коментари

Изключително съм доволен от поръчката и отношението.
Купих си робот на Xiaomi и на следващия ден беше при мен.
Помолих за фактура и тя също дойде за разлика от други сайтове, които пишат че издават фактури и лъжат хората.
Препоръчвам

 
Клиент 210

Доволна съм от обслужването и срока за доставка.

 
клиентски коментари

Магазинът е изключително несериозен. Сайтът им предоставя лъжлива информация за дати на доставка и спецификации на "наличната" стока.
При опит за поръчка на телефон Xiaomi mi10 pro, първо не получих никакво потвърждение на поръчката. След няколко дневно звънене по телефон, най-сетне ми съобщиха, че телелфонът всъщшност не е наличен, както пише в сайта, а го чкат да пристигне в края на

 
клиентски коментари

Много доволна съм от обслужването и срока за изпълнение на поръчката, уведомяват ако има промяна в срока. Ще поръчам следващият си помощник у дома пак от тях.

 
клиентски коментари

Ако искате да си създадете проблем поръчвайте от тях. Изключително не коректни! !!

 
клиентски коментари

Поръчах си два робота на стойност 1300 лв. След няколко дни дойде единия, но в друг цвят и го върнах. Бяха казали, че до определен ден ще получа поръчката и за двата, но за втория робот така и нищо не получих. Писах мейл, нямам отговор. Дори не знам да чакам ли още или просто няма да ми бъде доставен.

 
клиентски коментари

Абсолютни мошеници! Стискайте ми палци сигнала/жалбата, която съм пуснал в КЗП срещу тях да има някакъв ефект! Приета ми е и имам входящ номер.

 
клиентски коментари

Не е глобална версия менюто не е на български а е на китайски поръчах го на 10-ти дойде на 31-ви след празниците ще търся къде да ме оправят софтуера дори и клавиатурите са на китайски

 
клиентски коментари

Абсолютно споделям мнението на всички останали "набутани"! Тия смешници са жалка картинка! Мега зле! Никой не се свърза с мен за потвърждение, цената драстично надвишаваше посочената и не спазиха единственото ми изискване!