mobisector.com

mobisector.com
Име на фирмата
Техно Мобил Плюс ЕООД
Основан през:
2017
Тел.:
0878777247
4
9
2
0
1
3
За фирмата
"Техно Мобил Плюс" ЕООД e регистрирана в Република България, със седалище на фирмата и адрес на управление гр. София и вписана в Агенцията по вписванията с ЕИК 204893309. Основната ни дейност е свързана с продажба на едро и дребно на мобилни телефони,таблети,телевизори,гейм конзоли,игри и аксесоари за тях и др.

Чрез нашия онлайн магазин целим да предоставим на клиентите си комфортно пазаруване, добра комуникация, коректност и бързи доставки. Всички продукти, които предлагаме са оригинални и сертифицирани за европейския пазар.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин mobisector.com!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
60.0 %
13.3 %
0.0 %
6.7 %
20.0 %
Всички коментари

Супер сте, много лесно си поръчах прахосмукачката - преди време пак бях поръчвал през сайта, сега видях че има поле за поръчка само с име и телефон и за 2 секунди си поръчах.
Потвърдиха ми по телефона от сайта и за 3 дни си получих roborock-чето : ) За сега още се уча как да го свържа с телефона но ми изглежда много добре направен модел, явно не напразно го хвалят толкова.

 

Купих си от търсачката на Pazaruvaj,. com - XIAOMI REDMI NOTE 7 48MP КАМЕРА DUAL SIM 64GB 4GB СМАРТФОН
Прекрасен модел, цената е много добра за това което получавате. Взех го с фактура и съм много доволен.

 

Поръчвам за втори път и мога да кажа само едно - много достъпни цени , магазинът има и продукти които са налични с по дълъг срок за доставка, но това е изрично споменато. Прегледах Xiaomi A1 на няколко места но в сайта ми дадоха и гаранция 2 години, което го няма навсякъде камо ли на юридическо лице. А за мен това е много важно защото телефона е служебен и не го ползвам аз. Преди време с

 

Магазинът е коректен. Намерих го благодарение на pazaruvaj. com от който поръчах смартфон Xiaomi. Поръчката дойде за 4 дни.

 

Страхотно. Жена ми търсеше прахосмукачка робот бял цвят и Георги направи всичко възможно и намери точния модел , въпреки че беше изчерпан
Благодаря Ви много момчета!

 

Поръчах смартфон - Xiaomi redmi и до 3 дни беше при мен. Доволен съм модела беше чисто нов - модел 2019 година. Явно магазина има коректни доставчици и не са стоки които се разчистват от складови наличности.

 

Не се спазват обявените срокове за доставка. Иначе персоналът е любезен.

 

Поръчах прахосмукачка робот Roborock 2-ра генерация, До 3 дни я получих на адрес.
Като цяло съм доволен , поръчах през сайта и не съм имал проблеми с нищо въпреки че в долните коментари има и негативни мнения, явно тези хора са поръчвали покрай черния петък или просто са имали лош късмет.

 

Поръчах си телефон от там, който в сайта пишеше, че е в наличност.
Никой не ми се обади да потвърди поръчката, затова се обадих аз.
Казаха ми, че ще отнеме 3-4 дни (календарни). След 8 календарни (6 работни) дни им се обаждам отново, казват ми, че държат стоката на митница и ще дойде до края на седмицата. Обаждам им се в петък и ми казват, че няма да е скоро и няма да е тази седмица.

 

Много съм доволна от обслужването. Получих телефона, който поръчах в обещания срок. Учтиви и приветливи. Дадоха ми акуратно мнение относно няколко модела, за които се колебаех и съм изключително благодарна.