obuvki.bg

obuvki.bg
Име на фирмата
eobuwie.pl S. A.
Основан през:
2016
Имейл:
Тел.:
052/953-169
2.5
4
0
0
1
6
За фирмата
С удоволствие ще отговорим на въпросите Ви от понеделник до петък: 09:00 - 17:00 часа.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин obuvki.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
36.4 %
0.0 %
0.0 %
9.1 %
54.5 %
Всички коментари

Поръчвам редовно от сайта и досега не съм имала проблеми със сгрешена поръчка или неодобрена рекламация.
Действително връщането на сумите се чака твърде дълго и политика на фирмата трябва да се промени в това отношение.
Колкото до проблема със Спиди, той е повсеместен.
Куриерите си правят каквото си искат, затова след няколко неуспешни гонки, аз започнах да си заявявам пратките дир

 

ХОРА, НЕ КУПУВАЙТЕ ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ, БОКЛУЦИ, И НЕКАДЪРНИЦИ! !!

НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ ПО "апетитините" ЦЕНИ - в крайна сметка ще ви излезе по-бавно, по-скъпо, и ще загубите милиони нерви, докато се опитвате да се оправите с жалките смешници и безумни некадърници в тази фирма/сайт! !!

Моята история е следната - поръчах обувки Timberland, на цена от 328 лв. (след "намаление" от 380 лв

 

Поръчах си ботуши на 24. 11. 2017 г. , когато имаше намаление. Струваха 207 лв. с намалението, на фирмата Fly London. Пристигнаха с разлепена подметка. Обадих се по телефона и ми препоръчаха да ги изпратя с формуляра за рекламация, защото ги бях носила час-два в офиса. Подметката е релефна и при първоначален оглед не се забелязва, че е разлепена. Върнах ги и чаках един месец отговор. На

 

Маркови стоки с отлично качество, огромен избор. Направил съм няколко поръчки до момента - доволен съм от всичко, което съм поръчал до момента, включително няколко чанти и портмонета. Нищо общо с това което се предлага от масата магазини, където цените са същите, че и по-високи. Възможно е доставката да отнеме около седмица.

 

Лично аз съм доволна от бързата доставка и вещите, които съм си поръчала, са точно качеството, което съм и очаквала!
Относно номерата на обувки - смятам, че обувките отговарят на номерата, затова, не казвам, че са прави да не ви връщат парите, но се пазете вие, за да ви пазят и другите, т. е. научете си номера. : )
Не забравяйте, че те са посредници, а не фирма производител и не към

 

За тези от вас, които се колебаят дали да поръчат от сайта. Аз го направих и съм доволен от обслужването, както и от бързата доставка. Относно качеството на обувките, смятам, че това няма отношение със сайта. Всичко зависи на коя марка обувки сте се спрели.

 

Поръчах си ботуши на стойност 250 лв. , но не бяха удобни и ги върнах. Минаха 35 дни и все още си чакам парите. Когато звънна любезно и извинявайки се за закъснението, ми обясняват, че ми пращат парите. Проверявам и нищо...

 

Поръчах си обувки , които ми бяха малки. Върнха ги.... чакам вече 20ти ден да ми върнат парите. Това с 14 дневния срок за връщане на парите е пълна измама. Като звънна да питам кога ще си получа парите не ми казват точен и ясен отговор. Вече си мисля че изгорях със 170 лв. Хора не си поръчвайте от този сайт.

 

Поръчах обувки, които платих при доставката, но се оказаха малки. За да поръчам по-голям номер от същия модел, трябва да направя нова поръчка и съответно да заплатя обувките още веднъж, получила обратно или не парите си от върнатите обувки. Масовата добра практика при подобни сайтове е новият чифт обувки да бъде изпратен, след като несполучливият пристигне обратно при търговеца, а не да

 

Имам няколко поръчки от сайта.
Но съм възмутена относно рекламациите!
Получих обувки, с които вървях не повече от 50 метра и боята се обели .
Вече повече от месец чакам окончателен отговор относно рекламацията ми и при положение, че обявеният срок е 14 дни - няма такъв!
От българския сайт се оправдават с полския, поляците се оправдават с производителя...
Принципно получих отгов

 
^