obuvki.bg

obuvki.bg
Име на фирмата
eobuwie.pl S. A.
Основан през:
2016
Имейл:
Тел.:
052/953-169
2
4
0
0
1
9
За фирмата
С удоволствие ще отговорим на въпросите Ви от понеделник до петък: 09:00 - 17:00 часа.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Телефон
Имейл
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
Мнения

Оставете своето мнение за магазин obuvki.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
28.6 %
0.0 %
0.0 %
7.1 %
64.3 %
Всички коментари

Магазинът най-вероятно продава фалшиви стоки. Поръчах обувки Кларкс, имам същия модел, закупен от магазин. На пръв поглед всичко изглеждаше нормално, но кожата на поръчаните от сайта се оказа ужасно твърда , а уж трябва да е естествена. Освен това след много малко носене, обувките изглеждаха по-зле и от старите, т. е. кожата се смачка много бързо.

 

obuvki.bg (преди 1 месеца)

Предлагаме само оригинални продукти на всички марки. Ако обувките имат дефект според Вас можете да ги рекламирате в срок от 2 години.

ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ! Краят на декември м. г. закупих боти гант на стойност 220 лв. , януари бях болен нося въпросните боклуци от началото на февруари 2019 вчера установих че и на лява и дясна обувка по голяма част е разлепена също така и предната част на дясната обувка.
НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ ОТ ТОЗИ ИЗМАМЕН САЙТ. Полски боклуци. Обувки бг са пълни измамници и продават фалшива ст

 

Здравейте, повярвайте ми не пазарувайте от obuvki. bg !

След като закупих маратонки Asics за цена от 270 лв. на третото обуване маратонките се оказаха с дефект на вътрешната подплата . Своевременно изпратих маратонките за рекламация която рекламация ми беше отказана при видим дефект със следното обяснение:

Здравейте,
Бихме искали да Ви уведомим, че рекламацията Ви е отхвъ

 

Изключително некоректни, не спазват общите си условия, изключително некомпетентно обслужване. Никога повече няма да пазарувам от сайта

 

Поръчвам редовно от сайта и досега не съм имала проблеми със сгрешена поръчка или неодобрена рекламация.
Действително връщането на сумите се чака твърде дълго и политика на фирмата трябва да се промени в това отношение.
Колкото до проблема със Спиди, той е повсеместен.
Куриерите си правят каквото си искат, затова след няколко неуспешни гонки, аз започнах да си заявявам пратките дир

 

Поръчах си ботуши на 24. 11. 2017 г. , когато имаше намаление. Струваха 207 лв. с намалението, на фирмата Fly London. Пристигнаха с разлепена подметка. Обадих се по телефона и ми препоръчаха да ги изпратя с формуляра за рекламация, защото ги бях носила час-два в офиса. Подметката е релефна и при първоначален оглед не се забелязва, че е разлепена. Върнах ги и чаках един месец отговор. На

 

Маркови стоки с отлично качество, огромен избор. Направил съм няколко поръчки до момента - доволен съм от всичко, което съм поръчал до момента, включително няколко чанти и портмонета. Нищо общо с това което се предлага от масата магазини, където цените са същите, че и по-високи. Възможно е доставката да отнеме около седмица.

 

Лично аз съм доволна от бързата доставка и вещите, които съм си поръчала, са точно качеството, което съм и очаквала!
Относно номерата на обувки - смятам, че обувките отговарят на номерата, затова, не казвам, че са прави да не ви връщат парите, но се пазете вие, за да ви пазят и другите, т. е. научете си номера. : )
Не забравяйте, че те са посредници, а не фирма производител и не към

 

За тези от вас, които се колебаят дали да поръчат от сайта. Аз го направих и съм доволен от обслужването, както и от бързата доставка. Относно качеството на обувките, смятам, че това няма отношение със сайта. Всичко зависи на коя марка обувки сте се спрели.

 

Поръчах си ботуши на стойност 250 лв. , но не бяха удобни и ги върнах. Минаха 35 дни и все още си чакам парите. Когато звънна любезно и извинявайки се за закъснението, ми обясняват, че ми пращат парите. Проверявам и нищо...