Ozone.bg

Ozone.bg
Име на фирмата
Озон Ентъртейнмънт ООД
Основан през:
2008
Адрес:
1700 София, ул. "Акад. Борис Стефанов" 35, ет. 1, офис 30 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0700 20 696
4
21
1
0
0
7
За фирмата
Оzоnе.bg e онлайн магазин, в който можете да намерите всякакви продукти за забавления и свободно време. Ако имате свободен уикенд, без значение дали предпочитате да го прекарате с хубава книга, филм или нова интересна джаджа, Ozone.bg ще ви помогне да направите правилния избор, за да разнообразите максимално свободното си време.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Ozone.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
72.4 %
3.4 %
0.0 %
0.0 %
24.1 %
Всички коментари

Имам поне 15 поръчки направени от Озон от книги до компютърни компоненти и периферия. Обслужването, доставката и комуникацията винаги са били на топ-ниво. Дребните душици от конкуренцията се спукват да цъкат минуси. : )

 

Нов клиент съм на магазина, вчера пазарувах за първи път и имам отлични впечатления: онлайн поддръжката ми отговори бързо и ясно на запитването; цените са добри, а изпълнението на поръчката – много бързо; опаковането е сигурно, с цялата документация надлежно оформена. И не на последно място – уебсайтът е много добре организиран и комфортен за навигация. Благодаря и за подаръка! : )

 

Никога повече няма да ползвам Ozone. bg! За втори път купувам от тях игра която не се стартира!
Първата игра беше LEGO MOVIE, която пристигна с използван код, а сега FIFA 19 , която не иска да се стартира! Не получих никакава помощ от въпросният търговец, като ми беше казано да се обърна към производителят на играта! Но ще си търса правата!

 

Браво! Никога не бях виждал подобно отношение досега, бързо, точно и адекватно! Купих скъпи, висококачествени слушалки, на най-ниската открита от мен цена, която при все, че дойдоха за един ден, след поръчката, бе намалена с 10% междувременно. За моя изненада тя бе намалена и за моите, които бяха при куриер в моя град, вече! Така трябва да се прави от всички, мисля! Много хора станаха св

 

Лъжат за безплатната доставка, изменят дадата на продуктите с 3 дена, и после на самата дата за безплатна доставка, отново дава различна дата! отделно на това, няма как да поръчаш продукт от магазина им за по-малка сума от 15 лв. това си е пълна измама и шантаж!

 

Ozone.bg (преди 2 месеца)

Здравейте,
Датите за доставка се променят с всеки изминал ден, не ги променяме след като създадете поръчка, като винаги може да ги видите във Вашият профил, ако имате съмнения, че ги променяме. Що се отнася до поръчки под 15 лева, това е така защото някой от продуктите са с твърде ниска стойност за да бъдат изпратени с безплатна доставка, като тези артикули спадат към нашите "плюс продукти" и самият сайта не Ви позволява да направите поръчка само за тях. Разбирате, че не можем да изпратим химикалка за 0.80 стотинки до другият край на България с безплатна доставка.

Закупих си Sennheiser CX 3. 00 (506232/506245/506246) Слушалки. Заради моята работа, поради която се налагам да пътувам много често, се наложи 2 пъти да сменя офисът на Еконт за получаване на пратката. Помолих служителя по телефона и без никакъв проблем я доставиха до уговорения офис и спазиха деня за доставка. Това ми е четвъртата поръчка и винаги съм бил много доволен от качеството на

 

Ozone.bg (преди 2 месеца)

Здравейте,
Благодарим Ви за доверието!

Имам над 10 завършени поръчки и никога не съм имал какъвто и да е било проблем или оплакване.
За мен лично, това е най-добрият онлайн магазин на българският пазар.

 

Ozone.bg (преди 6 месеца)

Здравейте,
Благодарим Ви за доверието.

абсолютно коректни
доставиха ми играта бог на воината 4 в три дневен срок на нищожната цена от 59лв
какво повече да искам

 

Ozone.bg (преди 7 месеца)

Здравейте,
Благодарим Ви за доверието!

Този сайт е ПАРОДИЯ на магазин. Взех едни слушалки и се оказаха с дефект вече 40 дни чакам да ги оправят. Съветвам ти да НЕ ПАЗАРУВАТЕ от този сайт.

 

Ozone.bg (преди 7 месеца)

Здравейте,
Ако сте пратили продукт към нас за рекламация, то бъдете сигурни, че той ще бъде разгледан и ще Ви се възвърне сумата или артикула.
Тъй като е нужно да се извади становище от оторизиран сервиз, това понякога забавя срока за рекламацията.

Некоректен магазин казват че промоцията е до определена дата и в последният ден сменят цената което е краино некоректно

 

Ozone.bg (преди 7 месеца)

Здравейте,
Моля да дефинирате случая, който споменавате.