Ozone.bg

Ozone.bg
Име на фирмата
Озон Ентъртейнмънт АД
Основан през:
2008
Адрес:
1700 София, ул. "Акад. Борис Стефанов" 35, ет. 1, офис 30 (Не е пункт за доставка)
Имейл:
Тел.:
0700 20 696
4
271
17
7
7
81
За фирмата
Оzоnе.bg e онлайн магазин, в който можете да намерите всякакви продукти за забавления и свободно време. Ако имате свободен уикенд, без значение дали предпочитате да го прекарате с хубава книга, филм или нова интересна джаджа, Ozone.bg ще ви помогне да направите правилния избор, за да разнообразите максимално свободното си време.
Услуги предлагани на страницата
Начин на плащане: При доставка
Банков превод
EPay.bg
На изплащане
Начин на поръчване: Онлайн магазин
Начин на доставка: До адрес, по куриер
Получаване в офис на куриера
До адрес, с фирмена логистика
Мнения

Оставете своето мнение за магазин Ozone.bg!

1
         
2
3
4

С изпращането на мнението си Вие давате съгласие Online Comparison Shopping Kft. (H-1074 Budapest, Rákóczi út 70-72; нататък: Pazaruvaj.com) да запази Вашия имейл адрес в качеството на администратор на данни. Повече информация за обработката на данните вижте тук.

Изпрати мнение
МНЕНИЯ СПОРЕД ОЦЕНКАТА
Оценка
 
%
70.8 %
4.4 %
1.8 %
1.8 %
21.1 %
Всички коментари
клиентски коментари

Бързо обслужване, доволен съм. Бих поръчал отново.

 
клиентски коментари

Озон са доста интересни, закупил си продукти общо около 4-5 цифрени суми, но съпорта не може да ви помогне, супер дружелюбни но с кратко обяснение те режат. Ще посоча няколко случая при мен.

1. Слушалки Hyper X Cloud Alpha - Проблем с лява слушалка, връщат ми че кабела е проблемен и че е "Customer induced damage", окей сменям го и слушалката пак не работи - махни ги, преглътнах 100-1

 
клиентски коментари

Бях направил поръчка, бях я заплатил с карта, след което се отказах…
Казаха ми че сумата ми ще бъде възстановена между 3-5 работни дни…
Месец по късно няма нищо възстановено
Нито артикул нито сума …

 

Ozone.bg (Преди 4 дни)

Съжаляваме за получилото се неудобство! Моля да ни споделите повече подробности, за да можем да проверим случая и да Ви съдействаме. Можете да се свържете с нас на посочените контакти за целта - https://www.ozone.bg/contacts/ и да ни предоставите номера на поръчката Ви.

клиентски коментари

Взех си от магзаина в студентски град и персонала въобще не са компетентни. Убедиха ме да закупя razer edge и ми обясняват как няма да прегравя и т. н.
Въпросния артикул не отговаряше на убежденията, които ми наговори въпросния продавач консултант. Още в същия ден исках да го върна и получих отвратително отношение от оправителя на магазина. Когато бях в магазина с артикула, който е нер

 

Ozone.bg (преди 1 седмици)

Здравейте,
Съжаляваме за разочарованието Ви и получилото се неудобство! Моля да ни споделите повече подробности, за да можем да проверим случая и да Ви съдействаме. Можете да се свържете с нас на посочените контакти за целта - https://www.ozone.bg/contacts/
и да ни предоставите номера на поръчката Ви, както и информация на коя дата и (ориентировъчно по кое време от дена) сте извършили покупката.

клиентски коментари

След два месеца мотане и отговор само при изрично настояване от моя страна, ми отказаха да ми поправят уреда. Уред, който почти не беше използван и даде дефект в рамките на първата година. Или нямат позиции да настроят да се поправи, или просто това е стандартна практика да се отказва. В моя случай казаха, че е замърсен, при положение, че самият уред се повреди по време на ползване (готв

 

Ozone.bg (преди 1 месеца)

Здравейте,
Направихме проверка относно казуса, за който пишете. След като сме изпратили продукта до оторизиран сервиз, сме получили отговор, че щетата е предизвикана от липса на поддръжка, а този тип повреда не се покрива от гаранционните условия. Това Ви е съобщено своевременно в писмен вид в заявката за рекламация. Предложили сме Ви да изпратим продукта до друг сервиз за второ мнение, въпреки че не сме длъжни да го правим. След като сте се съгласили, сме го изпратили там, откъдето получаваме следното становище: "След преглед на уреда се установи силно замърсяване, което от своя страна е блокирало защитния клапан за високо налягане и поради тази причина е изпаднал. Този тип повреда не се покрива от гаранционните условия." Това също Ви е съобщено писмено в заявката веднага, след като сме получили становището. Пожелали сте да говорите с мениджър и тогава сме Ви звъннали, като не сте вдигнали и после сте ни писали, че не желаете да звъним и искате да Ви изпратим обратно продукта. Колегите са се постарали да съдействат максимално, но разбира се трябва да се съобразяваме със становищата на оторизираните сервизи. Ако е имало забавяне, това е било защото сме очаквали именно тях. Съжаляваме за неприятното преживяване, което сте имали с въпросния мултикукър! В случай, че се нуждаете от допълнително съдействие, ще очакваме да се свържете с нас.

клиентски коментари

Преди пазарувах често, но след една от последните ми поръчки спрях. Купих слушалки 'Razer hammerhead', които се развалиха след около 6 месеца като дясната спря да работи, но аз се забавих и пуснах искане за рекламация след няколко месеца. След като ги върнах ми изпратиха по-новият модел на същата марка, защото нямаха налични същите. Новите слушалки имаха същия дефект и след още 7-8 месец

 

Ozone.bg (преди 1 месеца)

Здравейте,
Съжаляваме, че сте останали разочаровани от въпросната поръчка при нас! Колегите са Ви обяснили писмено в заявката за рекламация каква е процедурата в такива случаи - заменените продукти продължават гаранцията на първите. Тъй като вече са минали повече от 2 години от поръчката, не са приели слушалките за сервизиране/замяна във втория случай. Ако желаете допълнителни разяснения, моля пишете на денонощния ни чат съпорт или на имейл [email protected]

клиентски коментари

На никого не бих препоръчал да купува техника от ozone (особено скъпа). Не изпълняват рекламации и не дават никакво обяснение от сервиза. Много внимавайте!

 

Ozone.bg (преди 3 месеца)

Здравейте!
Моля, имайте предвид, че не разполагаме със собствен сервиз - ако Ви е отказана рекламация, значи такова е било становището на оторизиран сервиз, с което сме длъжни да се съобразим. През формата за контакт в заявката за рекламация трябва да сте получили информация относно становището на съответния сервиз. Когато Ви е удобно, изпратите номера на поръчката на имейл [email protected] , за да можем да съдействаме.

клиентски коментари

Не коректни. 1700 лв. на вятъра. Отказаха ми рекламация.

 

Ozone.bg (преди 3 месеца)

Здравейте,
Направихме проверка относно случая. Моля, имайте предвид, че оторизиран сервиз на марката е констатирал, че има наличие на физически наранявания по телефона - поради тази причина е отказано гаранционно обслужване. Въпреки това сме го изпратили към друг сервиз за второ становище, където направената диагностика установява проблем с дънната платка. Причината е вследствие на неправилна употреба - физически наранявания по устройството, и поради тази причина също е отказано гаранционно обслужване. Тъй като нямаме собствен сервиз, сме длъжни да се съобразяваме със съответните становища.

клиентски коментари

Поръчах Монитор на Verbatim, който дойде с дефект и не можеше да се използва. След като го върнах с надеждата да бъде ремонтиран, след 2 седмици дори не успяха да ми кажат становището на сервиза. В момента от една седмица чакам да ми върнат парите, но явно са твърде заети да продължават да разпращат боклуците си. Съжалявам, че не прочетох коментарите тук преди да извърша поръчката. Горещ

 

Ozone.bg (преди 4 месеца)

Здравейте!
Направихме проверка по Вашият случай, като колегите от отдел рекламации са съдействали напълно и са отговорили на всички Ваши запитвания. Не са успели да Ви предоставят становище от сервиза след 2 седмици, защото срока за обработване на заявка за сервиз е до 30 дни от датата, на която ние сме получили продукта, като се получава информация за повече от 2 седмици обикновено. След това са съдействали с желанието Ви да се възстанови сумата за продукта, като тя е била пусната към Вас на 01.03, самият превод отнема обикновено до 2-3 работни дни, след като ние пуснем превода да се отрази и при Вас. Имало е забавяне с подписа от страна на банката заради почивните дни, като днес или най-късно утре вече трябва да виждате сумата отразена при Вас. Ако имате нужда от някаква допълнителна информация може да пишете към заявката в профила Ви, там където вече сте комуникирали с колегите от отдел рекламации.

Свети

Въпреки че имаше закъснение от посочения срок , изпращаха информация за статуса. Все пак не бързах и получих това което исках , на доста добра цена.